Кредит не брала, но исполнитель подал документы на взыскание с зарплаты

• Автор теми Автор теми Vika_n
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Vika_n

Читач
Дописи
7
Реакції
0
Бали
1
Vika_n не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Помогите разобраться как правильно поступить. Сегодня позвонила бухгалтер с работы и сказала, что пришла "Постанова про звернення стягнення з зар.плати" подписана частным исполнителем асоциации частных исполнителей украины. Согласно этой постанове с моей зар платы должны высчитывать деньги для ООО "ФК Айконс". Виконавчий напис видано приватним нотаріусом. Естественно бухгалтер сказала, что она будет взымать деньги с моей зп. Звонила в эту асоциацию исполнителей, там сказали, что деньги взяты через интернет кредит. Ни я, никто из моей семьи никаких кредитор не брал. Я не могу понять как без суда и следствия с моей зар платы могут взымать деньги. Эта контора со мной даже не связывалась . Буду благодарна всем за помощь!
почитав форумы узнала, что есть реестр должников и я там оказывается есть :(
Эта контора со мной даже не связывалась . Буду благодарна всем за помощь

Добрый день. Помогите разобраться как правильно поступить. Сегодня позвонила бухгалтер с работы и сказала, что пришла "Постанова про звернення стягнення з зар.плати" подписана частным исполнителем асоциации частных исполнителей украины. Согласно этой постанове с моей зар платы должны высчитывать деньги для ООО "ФК Айконс". Виконавчий напис видано приватним нотаріусом. Естественно бухгалтер сказала, что она будет взымать деньги с моей зп. Звонила в эту асоциацию исполнителей, там сказали, что деньги взяты через интернет кредит. Ни я, никто из моей семьи никаких кредитор не брал. Я не могу понять как без суда и следствия с моей зар платы могут взымать деньги. Эта контора со мной даже не связывалась . Буду благодарна всем за помощь!
почитав форумы узнала, что есть реестр должников и я там оказывается есть :(
Увы, но никак. Ищите юриста и через суд признавайте не подлежащей исполнению

Впершу чергу вам до юристів.Зносити напис.Вам Якщо в ІНН всі ваші дані і реквізити,і прислали утримання в бухгалтерію,як взагалі таке можливо,щоб ви не знали?Там ваша адреса,хай дзвінків не було,но хоча б один лист мав прийти.Щось заплутано все.У вас взагалі нема кредитів в МФО?І не користувались ніколи?

Увы, но никак. Ищите юриста и через суд признавайте не подлежащей исполнению
но юрист и судебные издержки потянут очень приличные суммы. При этом я не могу понять как можно стягивать с кого то деньги без суда?

Впершу чергу вам до юристів.Зносити напис.Вам Якщо в ІНН всі ваші дані і реквізити,і прислали утримання в бухгалтерію,як взагалі таке можливо,щоб ви не знали?Там ваша адреса,хай дзвінків не було,но хоча б один лист мав прийти.Щось заплутано все.У вас взагалі нема кредитів в МФО?І не користувались ніколи?
Підкажіть, будь ласка, що таке "зносити напис"? Щодо "незнала", то реально не знала. Колись якась контора телефонувала (близько року тому. Сказали, що я взяла кредит і що донька по телефону підтверджувала мою особу. Навіть запис включили аудіо. Донька була поруч. Послухали голос доньки, мій голос і сказали, що не такий, як на записі. Це все. І от тепер прийшов лист на роботу. Колись (років 10 назад) брала кредити на побутову техніку, але всі виплачені. Не можу зрозуміти як це без суду можна з людини борги стягувати.

Підкажіть, будь ласка, що таке "зносити напис"? Щодо "незнала", то реально не знала. Колись якась контора телефонувала (близько року тому. Сказали, що я взяла кредит і що донька по телефону підтверджувала мою особу. Навіть запис включили аудіо. Донька була поруч. Послухали голос доньки, мій голос і сказали, що не такий, як на записі. Це все. І от тепер прийшов лист на роботу. Колись (років 10 назад) брала кредити на побутову техніку, але всі виплачені. Не можу зрозуміти як це без суду можна з людини борги стягувати.
Выяснить бы надо что это, от кого это. Может ошибка какая-то или еще что...

IMG_20210817_164752.webpце юристи форуму.Звертайтесь і вирішуйте проблему.Вам розкажуть що потрібно зробити.У них у кожного внизу в підписах є контакти для зв'язку.

IMG_20210817_164752.jpgце юристи форуму.Звертайтесь і вирішуйте проблему.Вам розкажуть що потрібно зробити.У них у кожного внизу в підписах є контакти для зв'язку.
нажаль, допомога не є безоплатною :(
Выяснить бы надо что это, от кого это. Может ошибка какая-то или еще что...
дозвонившись к этим частным исполнителям мне сказали только одно: "Не согласны, обращайтесь в суд." Как без суда я могу доказать, что не брала этот кредит?

Ну у вашій ситуації так,вам потрібно подати заяву на забезпечення ,і зносити напис.А це тільки юрист зробить.Потім ці кошти можна повернути.Шукайте по місцю.

дозвонившись к этим частным исполнителям мне сказали только одно: "Не согласны, обращайтесь в суд." Как без суда я могу доказать, что не брала этот кредит?
Помотрите бюро кредитных историй, может там еще что окажется. А насчет юристов напишите, поговорите, может компромисс найдете.

Обратиться в суд с целью признания надписи не подлежащей исполнению
Можно компенсировать расходы на правовую помощь. Но для этого с адвокатом надо заключить договор, в котором будет прописана сумма правовой помощи. Некоторые делают рассрочку.

Ну у вашій ситуації так,вам потрібно подати заяву на забезпечення ,і зносити напис.А це тільки юрист зробить.Потім ці кошти можна повернути.Шукайте по місцю.
я не можу одного зрозуміти. Як приватний нотаріус без засідання суду може видати документ, на підставі якого з моєї зар плати будуть стягувати кошти? Та ще й при цьому мене навіть не проінформували, що є така справа

я не можу одного зрозуміти. Як приватний нотаріус без засідання суду може видати документ, на підставі якого з моєї зар плати будуть стягувати кошти? Та ще й при цьому мене навіть не проінформували, що є така справа
Ви такі наівні....ну от так........

Думаю, в Законе "Про нотариат" вы найдете хоть часть ответа

А як людям взагалі приписують інші адреси?Ви почитайте форум,багато нового взнаєте.

Ви такі наівні....ну от так........
я не наївна. Я намагаюся розібратися у законності дій приватного нотаріуса, на підставі викоавчого напису якої з мене намагаються стягнути гроші

я не наївна. Я намагаюся розібратися у законності дій приватного нотаріуса, на підставі викоавчого напису якої з мене намагаються стягнути гроші
Дзвоніть,ознайомлюйтесь з матеріалами справи і будете знати.Нажаль його дії законні,але їх можна оскаржити.

Це може бути кредит 2000 років....якогось банку якого вже не існує....А по ньому був борг...от і зробили напис...Розбиратись в законності дій нотаріуса-ну справане стоє того...В суд на знесення....

не наївна. Я намагаюся розібратися у законності дій приватного нотаріуса, на підставі викоавчого напису якої з мене намагаються стягнути гроші
консультируйтесь с юристами,ИН без суда делают уже давно

Назад
Угорі