Кредит капитал предложил закрыть кредит со списанием

• Автор теми Автор теми chelovek322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

chelovek322

Only read
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
chelovek322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коллеги, а подскажите, взял в Милоане в августе 2020г. 4 000 грн., ждал пока предложат тело, насчитали 20 000 грн и сразу продали кредит капиталу. Кредит капитал предложил закрыть кредит за 16 000 грн. Милоан мой кредит закрыл, и в УБКИ мой кредит закрыт. Я жду пол года от Кредит капитала предложения договориться за 4 000 грн, ну может пару тысяч проценты, но они молчат и я молчу. отморозиться? обратиться к юристу? Я планирую в будущем "отбеливать" свою кредитную историю.

У мене в них інші МФО,які вони типу викупили.Присилали листи за тіло.Навіть реструктуризацію тіла давали.Але коли я написала їм на електронну пошту ,щоб пред'явили договір переуступки і надали гарантійні листи,від них тиша.Чекаю написи)))?

У мене в них інші МФО,які вони типу викупили.Присилали листи за тіло.Навіть реструктуризацію тіла давали.Але коли я написала їм на електронну пошту ,щоб пред'явили договір переуступки і надали гарантійні листи,від них тиша.Чекаю написи)))?
То есть, тут только ждать нужно? Звонить и требовать договор и гарантийку не вариант? У меня жена узнала о кредитах, требует заплатить, говорит, задолбали письма эти. Хотелось всё побыстрее разрулить как-то :crazy:

То есть, тут только ждать нужно? Звонить и требовать договор и гарантийку не вариант? У меня жена узнала о кредитах, требует заплатить, говорит, задолбали письма эти. Хотелось всё побыстрее разрулить как-то :crazy:
Я не дзвонила. І не чекала.Вони самі прислали.Я і не знала що вони аж 4 МФО купили,поки листи не прийшли.
А дружині поясніть,що закриєте,але з найменшими фінансовими витратами.Треба трошки почекати.

Мені вони пропонували з 3800 тіла закрити за 5700(наросло 13 000).
А мені в цей час було не до них.
І тиждень тому вони провадження відкрили

Що ж це за жінка така, що не економить?? Натякніть, що купите їй сережки з діамантами, або сумочку від Dolce & Gabbana, може вона тоді перестане так реагувати на незрозумілі писульки?

Що ж це за жінка така, що не економить?? Натякніть, що купите їй сережки з діамантами, або сумочку від Dolce & Gabbana, може вона тоді перестане так реагувати на незрозумілі писульки?
Ахах, хороший совет)) В любом случае поговорю, просто и самому неприятно иметь с ними дело. Закрыл уже 4 кредита, КК самый мерзкий из всех. Остальные либо предлагают уступку (тот же Талион), либо я сам звонил и предлагал тело + маленький процент. А тут вообще треш

Назад
Угорі