Кредит Капітал викупили 5 договорів

• Автор теми Автор теми Ola 25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 645

Ola 25

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
1
Бали
3560
Ola 25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
доброго вечора
Склалася така ситуація к.капітал викупили 5 договорів прострочене 5 років серед них танго і мілоан тіла по обом по 15.000 т.грн зараз по кожному в них пів мільйона
Прошу поради що робити

Залишите заявку на списання …Кредити 2021/22 роки я в них закрила за тіло (3 кредити )з реструктуризацією .Кредити 2025 року вони не захотіли списувати і поки не почали нараховувати я погодилась на 2 тіла і також на рік розбили

А як же позовна давність?
немає, спочатку ковід, потім війна. Борг можуть стягувати з весни 2017 року

ну і позовна застосовується за заявою сторони у спорі, як вже вірно вище сказано

Залишите заявку на списання …Кредити 2021/22 роки я в них закрила за тіло (3 кредити )з реструктуризацією .Кредити 2025 року вони не захотіли списувати і поки не почали нараховувати я погодилась на 2 тіла і також на рік розбили
Як це зробити ? Дякую

Як це зробити ? Дякую
Реєструйтесь та заходьте в особистий кабінет Primo Collect ,не знаю ,чи можно посилання ( Головна - Primocollect )
В кабінеті буде вся інформація по Вашим боргам (тіло,пеня ,% ,тощо )По кожному боргу можно подати запит на списання пені ,% .Подаєте запит по всім боргам і чекаєте відповідь -вони там же дають зворотній звʼязок і пропозиції .

Реєструйтесь та заходьте в особистий кабінет Primo Collect ,не знаю ,чи можно посилання ( Головна - Primocollect )
В кабінеті буде вся інформація по Вашим боргам (тіло,пеня ,% ,тощо )По кожному боргу можно подати запит на списання пені ,% .Подаєте запит по всім боргам і чекаєте відповідь -вони там же дають зворотній звʼязок і пропозиції .
Дали тільки розбивку захмарної суми на 6 або 10 місяців 🫠🫠🫠

Є якась різниця між тим що писати на пошту і тим що писати в цьому кабінеті? Бо при реєстрації у ньому передбачено надання дозволів на дозвони до 3 осіб на роботу і ще багато іншого

Типу такого…

Вкладення

• IMG_5256.webp
    IMG_5256.webp
    134.5 Кб · Перегляди: 54
Останнє редагування:
Дали тільки розбивку захмарної суми на 6 або 10 місяців 🫠🫠🫠

Є якась різниця між тим що писати на пошту і тим що писати в цьому кабінеті? Бо при реєстрації у ньому передбачено надання дозволів на дозвони до 3 осіб на роботу і ще багато іншого

Типу такого…
они и без разрешения будут звонить вашему окружению при желании

что то кк в послднее время много на форуме. Проснулись чы шо?

доброго вечора
Склалася така ситуація к.капітал викупили 5 договорів прострочене 5 років серед них танго і мілоан тіла по обом по 15.000 т.грн зараз по кожному в них пів мільйона
Прошу поради що робити
В мене 2 договори , пропонують на платежі на 2 роки мені розбити,не знаю чи погоджуватися там по 2 кредитах виходить платити 2 тис в місяць

Назад
Угорі