Кредит капітал Ухвала суду

• Автор теми Автор теми Djekkkson
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 450

Djekkkson

✩ Premium ✩
Дописи
1257
Реакції
1318
Бали
2060
Djekkkson не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть що за прикол, сьогодні отримав ухвалу де призначили суд на 26 лютого, тобто. 15 днів на відзив, 5 на відповідь на відзив, та 5 днів дається на заперечення на відповідь на відзив. Якщо я направлю відзив через 15 днів, то це буде 24 лютого, позивач має право 5 днів на заперечення ну допустимо вони його нададуть 25 лютого, а в мене буде право ще 5 днів на заперечення, але я вже не попадаю в строк бо суд 26 лютого. Що робить? Може написати якусь заяву щодо перенесення дати розгляду справи? Чи то суд помилився і мав на увазі 26 березня? І ще в ухвалі вказано
Копію ухвали про відкриття провадження у справі
надіслати учасникам справи разом з копією позовної заяви та
копіями доданих до неї документів - відповідачу. Я так розумію, що можно почекати, ще на ухвалу про пошті? І відлік почати рахувати з дня отримання ухвали поштою? Хоча в електронному суді сьогодні надійшло!)

Останнє редагування:
Якщо в електронному суді надійшла і позовна заява разом з ухвалою, тоді терміни пішли з сьогоднішнього дня. Якщо ні, то терміни рахуються з моменту отримання позовної заяви поштою.

Якщо в електронному суді надійшла і позовна заява разом з ухвалою, тоді терміни пішли з сьогоднішнього дня. Якщо ні, то терміни рахуються з моменту отримання позовної заяви поштою.
Мене вже проконсультували, і відлік від завтра, бо сьогодні вихідний!)

перебіг процесуальних строків, початок яких пов'язується з моментом вручення процесуального документу учаснику судового процесу в електронній формі, починається з наступного дня після доставлення документів до Електронного кабінету в розділ "Мої справи". Час та дату доставки документів до Електронного кабінету можна переглянути в "картці руху документу", при відкритті цього документа в Електронному суді в розділі ''Мої справи”.

Ще глянув судову владу, суддя який буде вести с праву взагалі не мав жодної справи стосовно заборгованості по кредитам. Чую весело буде!)

Останнє редагування:
Назад
Угорі