Строки позовної давності пропущені. Якщо у Вас є зайві тисячі гривень то можна й сплатити... Я спробую пояснити. Ці львівські чорти доволі прагматичні, вони не гірше Вашого знають,що строки позовної давності збігли,інакше вони б поводилися з вами зовсім по іншому.До суду 99,9% вони не звернуться... так як розуміють, що ризикують втратити судовий збір,який сплатять та ще й на додачу можливі ризики сплатити витрати за правову допомогу. А кошти своїх господарів вони рахувати вміють... Навіть, якщо припустити,що вони звернуться до суду( така вірогідність на моє пролетарське переконання близька до нуля) то складення такого документа як клопотання про застосування строків позовної давності у юриста не коштує серйозних грошей. І при нинішньому розвитку технологій не важко самостійно за зразком її скласти та подати через канцелярію до суду ( я не часто даю подібні поради, мається на увазі складання процесуального документа самостійно). А ось різні сплати/проплати то є вже перериванням перебігу позовної давності.... і я раджу НІКОЛИ таких дій не вчиняти. Але рішення приймати лише вам.