Кредит Капітал повертає кошти за правову допомогу?

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

irina07

Форумчанин
Дописи
556
Реакції
112
Бали
5125
irina07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, маю рішення суду щодо поверняння Кредит Капіталом коштів за правову допомогу, надіслала їм заяву рішення суду, юрист прийняв документи і мовчить, є шанс що повернуть чи звертвтися до виконавця і не гаяти час?

Доброго дня, маю рішення суду щодо поверняння Кредит Капіталом коштів за правову допомогу, надіслала їм заяву рішення суду, юрист прийняв документи і мовчить, є шанс що повернуть чи звертвтися до виконавця і не гаяти час?
Трьом конторам посилав і ніхто не відгукнувся. Мабуть тільки через виконавця.

Зразу відправляйте приватному виконавцю Львова. Кредит Капітал зі Львова. Я відправив приватному виконавцю и через тиждень після того як він відкрив ВП отримав свої гроші.

Зразу відправляйте приватному виконавцю Львова. Кредит Капітал зі Львова. Я відправив приватному виконавцю и через тиждень після того як він відкрив ВП отримав свої гроші.
Я теж через виконавця зі Львова повернула свої кошти.

Підкажіть будь ласка , до якого виконавця звертались. Теж маю рішення суду щодо повернення коштів.

у мене Фесик працювала. Повернула дуже швидко. А ось Кошарний захотів передплату за "користування АСВП". Клоун.

Повернули впродовж 2 днів після відправки документів, трохи попереписувалися, не хотіли спочатку, але врешті все перевели

Назад
Угорі