Кредит Капітал подали в суд після 1,5 року заборгованості.!?

• Автор теми Автор теми Ігор2213
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K

Ігор2213

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
9
Бали
133
Ігор2213 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит кепітал подав до суду, просить 40 тис., що робити.? Кредити ще в 30 мфо. Прострочка півтори року. Підскажіть дорогі камради. Змоги повернути хоч щось немає взагалі
Колись чув про оформлення банкродства, як це виглядає, і що потрібно робити??

Кредит кепітал подав до суду, просить 40 тис., що робити.? Кредити ще в 30 мфо. Прострочка півтори року. Підскажіть дорогі камради. Змоги повернути хоч щось немає взагалі
Отримувати документи і на консультацію до наших юристів.
Вони ознайомляться з позовними вимогами і підкажуть ймовірні результати.

Какое у вас общее тело по всем МФО?

Коло 100 тис

А які прогнози??
Що в таких випадках, зі мною буде, я безробітній
Прогнозі на счет чего? Обратитесь к нашим юристам и защищайтесь в суде, иначе присудят все их требования.
Я безробітній, доходу немаю, майна також. Якщо навіть суд призначить, всі їхні умови, то яким методом, вони будуть зтягувати з мене??

Я безробітній, доходу немаю, майна також. Якщо навіть суд призначить, всі їхні умови, то яким методом, вони будуть зтягувати з мене??
Заблокируют тогда банковские счета и долг будет висеть всю жизнь, когда-то же пойдете на работу и так далее.

Ну ви ж не все життя будете безробітним

Заблокируют тогда банковские счета и долг будет висеть всю жизнь, когда-то же пойдете на работу и так тобто
Ну ви ж не все життя будете безробітним
А якщо все, тоді що??

Добре якщо я навіть піду на роботу, з офіційною зарплатою 10000 тисяч, то скільки вони будуть з мене стягувати ? Як це відбувається??

А якщо все, тоді що??

Добре якщо я навіть піду на роботу, з офіційною зарплатою 10000 тисяч, то скільки вони будуть з мене стягувати ? Як це відбувається??
20% по одному исполнительному производству

Тоді вам взагалі нема чим перейматись.
Поки що в тюрьму не садять і на примусові роботи не відправляють.
Доброго здоровячка
Доброго здоровячка
Як життя
Доброго здоровячка
Радий бачити, вас тут дідусю, підскажіть на суд іти чи не потрібно витрачати свій час, як краще поступити, це перший суд, я так розумію, що інші контори також будуть рано, чи пізно подавати до суду, можливо очікувати коли вони всі подадуть!?😊
20% по одному исполнительному производству
Як це розуміти? Якщо у мене 30 мфо. Можна детальніше пояснити??

Останнє редагування:
Як це розуміти? Якщо у мене 30 мфо. Можна детальніше пояснити??
После проигранного для вас суда шарага обратится к исполнителю и он откроет исполнительное производство. Вот за 1 такое можно снимать 20% от зп. Но в сумме не более 50%.

Доброго здоровячка
Навзаєм
Та аби не гірше)
Радий бачити, вас тут дідусю, підскажіть на суд іти чи не потрібно витрачати свій час, як краще поступити, це перший суд,
Якщо ви не розумієтесь в юриспруденції хоч трохи, то немає чого вам робити в суді.
Щодо "як поступити", то тут вибір теж не великий.

1. Отримувати доки з суду ( позовну з додатками ) і до юриста.
Він ознайомиться з позовом і визначить стратегію захисту.
Як варіанти : зменьшить максимально можливо суму що присудить суд, або ж, можливо, взагалі виграє його і суд відмовить в позовних вимогах шаразі.

2. Забити на суд. Суд ймовірніше визнає всі вимоги що у позові.
Коли рішення вступить в силу, отримають виконавчий лист і передадуть на виконавчу.
Ті відкриють провадження і будуть сумлінно чекати як з вас стягнути цей борг + 10% за свою роботу.

Якось так

я так розумію, що інші контори також будуть рано, чи пізно подавати до суду, можливо очікувати коли вони всі подадуть!?😊
Далеко не факт що аж прям всі. Проте тепер вони частіше врази бігають в суди.
Це пов"язано і з новими більш грамотно оформленими договорами і з тим що їм урізали "кормушку" з написами.

Навзаєм

Та аби не гірше)

Якщо ви не розумієтесь в юриспруденції хоч трохи, то немає чого вам робити в суді.
Щодо "як поступити", то тут вибір теж не великий.

1. Отримувати доки з суду ( позовну з додатками ) і до юриста.
Він ознайомиться з позовом і визначить стратегію захисту.
Як варіанти : зменьшить максимально можливо суму що присудить суд, або ж, можливо, взагалі виграє його і суд відмовить в позовних вимогах шаразі.

2. Забити на суд. Суд ймовірніше визнає всі вимоги що у позові.
Коли рішення вступить в силу, отримають виконавчий лист і передадуть на виконавчу.
Ті відкриють провадження і будуть сумлінно чекати як з вас стягнути цей борг + 10% за свою роботу.

Якось так

Далеко не факт що аж прям всі. Проте тепер вони частіше врази бігають в суди.
Це пов"язано і з новими більш грамотно оформленими договорами і з тим що їм урізали "кормушку" з написами.
Дякую, за інформацію, скільки оріентовно юристи захочуть коштів, за ці справи??
Можливо, іти до суду і вимагати державного безплатного юриста від держави🤣😊? Чи так не пройде.?? Сміятись хочу з цієї всієї ситуації, що аж не можу. Я вже думав, вони забули про мене, а тут маєш іди до суду

Це вже безпосередньо в юристів/адвокатів питати.
Вони самі все скажуть відштовхуючись від того, скільки роботи потрібно буде зробити.
Але в разі виграшу справи вони так само можуть ці кошти повернути. За надану правничу допомогу.
Можливо, іти до суду і вимагати державного безплатного юриста від держави🤣😊? Чи так не пройде.??
Це не кримінальне судочинство і тут такого немає
Сміятись хочу з цієї всієї ситуації, що аж не можу. Я вже думав, вони забули про мене, а тут маєш іди до суду
Ну така справа. Йдучи в протермінування і нічого не сплачуючи, потрібно бути з самого початку готовим до такого розвитку подій.
В мене шостий рік по тим сараям, але я всеодно регулярно перевіряю реєстри і слідкую за їхніми припадками)

Назад
Угорі