Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На підставі чого подають в суд,є договір,чи факторинг про продажу чи що,ви маєте на руках підтверджуючі документи кредиту?Прислали мені листа про те щоб я до 25.02.2020 оплатила борг або вони подають в суд. Що саме цікаве що дзвонять не до мене а до чоловіка
Незнаю. В мене нема нічого їхньогоНа підставі чого подають в суд,є договір,чи факторинг про продажу чи що,ви маєте на руках підтверджуючі документи кредиту?
Та це черговий лист лякалка!))Прислали мені листа про те щоб я до 25.02.2020 оплатила борг або вони подають в суд. Що саме цікаве що дзвонять не до мене а до чоловіка
Чоловік контактний був? Часто читаю, що вони до контактних дзвонять більшеПрислали мені листа про те щоб я до 25.02.2020 оплатила борг або вони подають в суд. Що саме цікаве що дзвонять не до мене а до чоловіка
НіЧоловік контактний був? Часто читаю, що вони до контактних дзвонять більше
І що там?Знайшла філію їхню поблизу,хай чекають мене в понеділок,поїду з адвокатом і другом з прокуратури,цікаво що там буде!
Oleksandr kurt, та наверное ничего, скажут мы исполнители, и ничего не знаем.... Хотелось бы по другому..Знайшла філію їхню поблизу,хай чекають мене в понеділок,поїду з адвокатом і другом з прокуратури,цікаво що там буде!
за реестрацією тої філії немаOleksandr kurt, та наверное ничего, скажут мы исполнители, и ничего не знаем.... Хотелось бы по другому..
Буду чекати розкажете що там за курник.і зробіть фото нам ..можете колективне .Знайшла філію їхню поблизу,хай чекають мене в понеділок,поїду з адвокатом і другом з прокуратури,цікаво що там буде!
Ну что были в курятнике?Знайшла філію їхню поблизу,хай чекають мене в понеділок,поїду з адвокатом і другом з прокуратури,цікаво що там буде!
Да,но по тому адресу там живут люди и никакого к.кНу что были в курятнике?
Світлана SS, прикольно!
Я у них уже почти полтора года! Поначалу звонили часто, потом реже, теперь не слышно! Там три мои займа.
А сейчас молчат и все? Писем нет?
Ну и супер,токо лутше забирать зачем ей лишнее знатьСвітлана SS, письма может и есть, у меня знакомая почтальон, печку ими топит. Поначалу передавала письма а потом я сказала что не нужно! Нафига себе нервы портить!