Кредит кафе подзвонили до сестри,на роботу

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подзвонили до сестри,на роботу, керівництво викликало на коврик. Приїде виконавча служба описувати майно.о 16.00 Сестра в кіпіші ,плаче. Не можу заспокоїти. І сама на нервах. Вона навіть не контактна особа. Що робити?

Подзвонили до сестри,на роботу, керівництво викликало на коврик. Приїде виконавча служба описувати майно.о 16.00 Сестра в кіпіші ,плаче. Не можу заспокоїти. І сама на нервах. Вона навіть не контактна особа. Що робити?
Никто не приедет. Звонить будут, будут доставать. Моей матери даже на работу звонили. Но по выездам они кататься точно не будут.

Здравствуйте ! Да Вы же професссор , какой исполнительная , какая опись , на работу описывать ??? Бред !!! Я новичок и то посе форума понимаю , что это нагнетание ситуации !!!

Здравствуйте ! Да Вы же професссор , какой исполнительная , какая опись , на работу описывать ??? Бред !!! Я новичок и то посе форума понимаю , что это нагнетание ситуации !!!
Саме так,але сестра в шоці. Сама розумію цю ситуацію. Але керівник сильно репетував її. На неї.

Никто не приедет. Звонить будут, будут доставать. Моей матери даже на работу звонили. Но по выездам они кататься точно не будут.
Часто дзвонили? Бо платити я не буду
Так а чьё имущество описывать?
Так їй сказали. Сестрі. Її майно будуть описувати. Не можу їй пояснити що це все бредятіна. Крику море.

Саме так,але сестра в шоці. Сама розумію цю ситуацію. Але керівник сильно репетував її. На неї.
Вы же в конце своего поста спросили : шо робить ? Ну если начальник идиёт , шо ж Вы можете зробить?

Часто дзвонили? Бо платити я не буду

Так їй сказали. Сестрі. Її майно будуть описувати. Не можу їй пояснити що це все бредятіна. Крику море.
Так а чого начальник репетуэ?! Довбень... Його потурбували, нехай скаржиться в поліцію! Це ж яким тупим треба бути, щоб у таке повірити?!
А сестра може зателефонувати до юриста, і їй все популярно пояснять...

Так а чого начальник репетуэ?! Довбень... Його потурбували, нехай скаржиться в поліцію! Це ж яким тупим треба бути, щоб у таке повірити?!
А сестра може зателефонувати до юриста, і їй все популярно пояснять...
Нічого не хоче чути. Плати і все. Достали

та яке там майно
ну сколько вам лет?
шо за безграмотность такая правовая
люди, ну беззалоговые кредиты же, где решение суда, где исполнительная, которая и может наложить арест только по решению и то на ваши карты с удержанием 20%

никто не чего не сделает.... будут звонить угрожать и тд.... и все..

Язики повідрізати б тим дзвонилкам. Мелять xepню якусь близьким людям, колегам, ламають життя, і при цьому хочуть, щоб їм платили. Ідіоти якісь.

Язики повідрізати б тим дзвонилкам. Мелять xepню якусь близьким людям, колегам, ламають життя, і при цьому хочуть, щоб їм платили. Ідіоти якісь.
100% уверенна что они сдесть отслеживают тему и балдеют

100% уверенна что они сдесть отслеживают тему и балдеют
Балдіють, від того, як бачать, до якого розпачу доводять людей?
конечно, и продолжают в том же духе так делать, потому что вижут что в людей есть страх. а если бы показали что они им поx такого не было бы

конечно, и продолжают в том же духе так делать, потому что вижут что в людей есть страх. а если бы показали что они им поx такого не было бы
Треба свої шараги попередити, що якась подібна хрінь - зустрінемось в суді. І не факт, що позовниками будуть вони.

Напевно я завтра поїду до її керівника і поговоримо
Ніхто не приїхав. Провела роз'яснювальну роботу з сестрою. Трішки заспокоїлась
Продовження розмови з сестрою.
Їй сказали що мене немає в Україні. І вона буде платити. Змінити номер не може ,бо він прикріплений до роботи. Потрібно робити запити в Київ,про зміну номера. Я з цим не стикалася,то дослівно не повторю.
По старій адресі доставали стареньку сусідку,на автододзвон поставили стац, телефон.цілодобово. Бабуся витримала,а коли почали розмовляти,вона ,,СМАЧНО'' послала і сказала ,що я виїхала з України назавжди. І послала всіх кредиторів на@.....
О ,бабуля не злякалась. Як наші родичі(молоді)

Останнє редагування:
Назад
Угорі