Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не может! ПугаютДоброго дня прийшло повідомлення від кк що виконавець може примусово оглянути майно.
Разве что своё ... в трусах.Доброго дня прийшло повідомлення від кк що виконавець може примусово оглянути майно.

Так в доме подбирайте, покажите где грязные носки храните...?у меня за 6-7й месяц просрочки столько ездунов было, не один не приехал...Доброго дня прийшло повідомлення від кк що виконавець може примусово оглянути майно.
Он уже смотрел ... на майно ... своё ... в туалете ... и плакалЪ ))Доброго дня прийшло повідомлення від кк що виконавець може примусово оглянути майно.
Звонят только вам ?У меня с марта милоан капиталу отдали.
От них только смс и звонки...и всё)
Пока только мне звонилиЗвонят только вам ?
Нехай 31.12 в 11.59 приїзжають...А мені таке сьогодні прийшло)конверт такий красивий,ще й з Новим роком вітають!а в середині що борг перед є кеш 13576 і що представники кк планують візит 26-27.12.2020 з 15.00до 20.00 щодо виявлення і огляду мого майна та можливості його подальшої реалізації органами виконавчої служби!
Я подумала що крім привітання з новим роком хочуть ще подарунок привезти)Нехай 31.12 в 11.59 приїзжають...
КК, Фактор пропали в мене більше 8 місяців тому, навіть листи уже не шлють...