Кредит-к приїздить.

• Автор теми Автор теми Vik3
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 2K
Разве что своё ... в трусах.
Если такое имеется
Доброго дня прийшло повідомлення від кк що виконавець може примусово оглянути майно.
Поменяйте название темы с

Кредит-к приїздить на​

Кредит-к пиз*ить​

Доброго дня прийшло повідомлення від кк що виконавець може примусово оглянути майно.
Так в доме подбирайте, покажите где грязные носки храните...?у меня за 6-7й месяц просрочки столько ездунов было, не один не приехал...

У меня с марта милоан капиталу отдали.
От них только смс и звонки...и всё)

Милоан охренел в край
И понятно кто базу продаёт - Приват банк.
Начали натягивать матери на номер который у нее подшит в привате. Я и так их накормил достаточно а после такого ни копейки не дам

Piterskii, какое отношение Милоан имеет к кредит капитал?

А мені таке сьогодні прийшло)конверт такий красивий,ще й з Новим роком вітають!а в середині що борг перед є кеш 13576 і що представники кк планують візит 26-27.12.2020 з 15.00до 20.00 щодо виявлення і огляду мого майна та можливості його подальшої реалізації органами виконавчої служби!

Вкладення

• IMG_20201203_110002_1.webp
    IMG_20201203_110002_1.webp
    384.3 Кб · Перегляди: 43
А мені таке сьогодні прийшло)конверт такий красивий,ще й з Новим роком вітають!а в середині що борг перед є кеш 13576 і що представники кк планують візит 26-27.12.2020 з 15.00до 20.00 щодо виявлення і огляду мого майна та можливості його подальшої реалізації органами виконавчої служби!
Нехай 31.12 в 11.59 приїзжають...
КК, Фактор пропали в мене більше 8 місяців тому, навіть листи уже не шлють...

Нехай 31.12 в 11.59 приїзжають...
КК, Фактор пропали в мене більше 8 місяців тому, навіть листи уже не шлють...
Я подумала що крім привітання з новим роком хочуть ще подарунок привезти)

Назад
Угорі