Кредит+... І нові погрози!

• Автор теми Автор теми MiMi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

MiMi

Форумчанин
Дописи
160
Реакції
90
Бали
3625
MiMi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім! Знову кредит + бушує. Тільки-но скинули мені на вайбер смс типу до 15:00 дають мені час, щоб я заплатила. Інакше будуть скриньки розставлені (хз правда де) з моїм фото і будуть збирати мені ніщій кошти. Зкинула фото, типу моє! (Хоча і близько то не я) і написали типу підходить чи ні? Ще й не моїм іменем мене назвали... Дійсно можуть так піді$рати? Чи понти лімонять?

Привіт всім! Знову кредит + бушує. Тільки-но скинули мені на вайбер смс типу до 15:00 дають мені час, щоб я заплатила. Інакше будуть скриньки розставлені (хз правда де) з моїм фото і будуть збирати мені ніщій кошти. Зкинула фото, типу моє! (Хоча і близько то не я) і написали типу підходить чи ні? Ще й не моїм іменем мене назвали... Дійсно можуть так піді$рати? Чи понти лімонять?
Ма
Яка у вас просрочка?
Майже рік

Вкладення

• Screenshot_20200427_125630_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20200427_125630_com.viber.voip.webp
    150 Кб · Перегляди: 181
  • Screenshot_20200427_125657_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20200427_125657_com.viber.voip.webp
    43.8 Кб · Перегляди: 187
  • Screenshot_20200427_125645_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20200427_125645_com.viber.voip.webp
    80.8 Кб · Перегляди: 204
Вот это Фантазёры))

Вот это Фантазёры))
Продали фактору, ті мозги махали, але толку нуль! Хоча нерви потріпали конкретно! Потім типу подзвонили із самої шараги кредит + і запропонували списання.. А тепер от ця хрєнь..

в мене рівно місяць була просрочка. зробили групу в вайбері з моїм фото, добавили маму і друзів з вк.написали кучу гадостей. сьогодні прийшло смс ,що зроблять виконавчий нотаріальний напис

Д
Не обращайте внимания. Сделайте настройки в вайбере, чтобы не было видно вашей активности. Ранее уже были рекомендации по настройкам вайбера
Дякую, я знаю, я то зробити! Але хвилююся всеодно.. Не приємно дико..
От
в мене рівно місяць була просрочка. зробили групу в вайбері з моїм фото, добавили маму і друзів з вк.написали кучу гадостей. сьогодні прийшло смс ,що зроблять виконавчий нотаріальний напис
$уки не ліпше сказати.. Я фото всі по видаляла, тільки інста залишилася але вона теж закрита. І я не підписана своїм іменем...

ООО , скільки ця наволоч мені нервів свого часу витріпала .... Кредіт+ і швидко гроші це мої вороги навік , буду до останнього боротися , але ні копієчки не віддам )))

Мені свого часу писали в вайбер погрози , не допогло.. тоді додзвонилися до головного начальника матері і сказали , що я взяв його як поручителя , і з нього гроші хотіли )

А у меня от них только пара писем и звонков, хотя в просрочке уже больше двух месяцев,на фоне того что про них пишут странно

А у меня от них только пара писем и звонков, хотя в просрочке уже больше двух месяцев,на фоне того что про них пишут странно
У меня тоже по ним скоро 2 месяца просрочки.два письма и смс.ни звоночком ничего.начиталась тут ужасов.жду их атаки..хотя я бы тело оплатила.но страшно им звонить)))

Собираются ходить по улицам с ящиком, где наклеено ваше фото? ))))

Так пусть ходят. Жаль что это только пугалка. Потом можно сказать что вы же собирали деньги, значит долг погашен. Или вы себе их в карман положили? И требовать справку о погашении ?

Мне нравится ваш стиль общения.
Да пусть расставляют, если захотят) а вообще - это бред
Ахах, дякую) раніше була чемна, а зараз уже мозок мені вимахали весь.. Тому вже і не церимонюсь)
Собираются ходить по улицам с ящиком, где наклеено ваше фото? ))))
Напевно,причому не моє фото, бідна дівчина я її не заздрю! ?
Так пусть ходят. Жаль что это только пугалка. Потом можно сказать что вы же собирали деньги, значит долг погашен. Или вы себе их в карман положили? И требовать справку о погашении ?
Точно, так і скажу тим окуням!)
Вони також мене не дуже чіпали, хоча пробували я на урядову подзвонила, заспокоїлись.. Потім продали мене фактору, ті вже задовбують...
ООО , скільки ця наволоч мені нервів свого часу витріпала .... Кредіт+ і швидко гроші це мої вороги навік , буду до останнього боротися , але ні копієчки не віддам )))
Я також читала, що вони ще ті паскуди! Горіли б всі!!
У меня тоже по ним скоро 2 месяца просрочки.два письма и смс.ни звоночком ничего.начиталась тут ужасов.жду их атаки..хотя я бы тело оплатила.но страшно им звонить)))
Най самі дзвонять, баклани! Бачте, вони всім по різному пакостять..

Останнє редагування:
А ви спробуйте не реагувати взагалі на такі смс,і особливо на колажі якщо грозяться розповсюдити.Цим самим вони дивляться на вашу реакцію,типу задіне вас це чи ні.Як правило,якщо вони бачать,що людині пофіг,то далі не відсилають.А якщо пронюхають,що це ваше слабе місце,то і будуть давати на нього.Я із таких номерів невідомих даже смски не читаю і зразу їх в блок,чого і вам бажаю
Ось мені майволлет щойно прислав.Я його зразу в блок

Вкладення

• Screenshot_20200427-143600.webp
    Screenshot_20200427-143600.webp
    40.6 Кб · Перегляди: 135
судя по скриншоту вы с ними общаетесь, "была договоренность об оплате" - это уже ответ на многие ваши проблемы с ними, неужели за год как перестали платить кредит плюс вы не поняли, чего они стоит и что не стоит ни о чем договариваться? ну это моя позиция, может вы хотите им заплатить конечно, я это понимаю, но вот после всего этого им еще что-то заплатить, этого не понимаю

А ви спробуйте не реагувати взагалі на такі смс,і особливо на колажі якщо грозяться розповсюдити.Цим самим вони дивляться на вашу реакцію,типу задіне вас це чи ні.Як правило,якщо вони бачать,що людині пофіг,то далі не відсилають.А якщо пронюхають,що це ваше слабе місце,то і будуть давати на нього.Я із таких номерів невідомих даже смски не читаю і зразу їх в блок,чого і вам бажаю
Ось мені майволлет щойно прислав.Я його зразу в блок
[/QUOTEпсихологічно важко, я тримаюся як можу, але не завжди виходить.. Бувають панічні атаки і т.д.. Втомилась від усього цього.

Мені теж буває важко,але все одно спасає тільки повний ігнор

Назад
Угорі