Кредит експрес прислав листа

• Автор теми Автор теми Alphav1t
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K

Alphav1t

Форумчанин
Дописи
201
Реакції
70
Бали
193
Alphav1t не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні отримав чергову писульку, на цей раз вже від "КРЕДИТ ЕКСПРЕС", обіцяють приїхати 09.12.19 з 10:00 до 18:00. Виявляється мене продали їм Гроші247.
Форум читав, але все одно не можу зрозуміти, як вони себе ведуть? Хвилюватися є привід?

Сьогодні отримав чергову писульку, на цей раз вже від "КРЕДИТ ЕКСПРЕС", обіцяють приїхати 09.12.19 з 10:00 до 18:00. Виявляється мене продали їм Гроші247.
Форум читав, але все одно не можу зрозуміти, як вони себе ведуть? Хвилюватися є привід?
Немає приводу для хвилювань. Дзвонілки звичайні. Точно не приїдуть!

Скільки просрочка?

Дякую, багато листів шлють? В мене в телефоні чорний список увімкнений, тому не додзвоняться до мене.
В мене вони раз до чоловіка дзвонили. Типу понабиралась кредитів, в соц службу подзвонимо, дітей відберуть ну і тд. Після прохання представити я чогось псіханула і кинула трубку. Тепер і він їм не відповідає.
Вот форум просматриваешь, вроде все ровно. А когда письма приходят, все равно колит
У Вас скільки просрочки?

В мене вони раз до чоловіка дзвонили. Типу понабиралась кредитів, в соц службу подзвонимо, дітей відберуть ну і тд. Після прохання представити я чогось псіханула і кинула трубку. Тепер і він їм не відповідає.

У Вас скільки просрочки?
Еще нет просрочки. Скоро будет.Меня еще с 2010 года до сих пор калы террорят

У мене у кредит експрес ПУМБ, Мегагроші, кредитон, і гроші247)) Дзвонять і листи відправляють.Більше нічого не робили. Дзвонили за мегагроші. Коли сказав що відправив їм листа на Юридичну адресу і листа на НФКП сказали що трохи спишуть відсоток за Мегагроші тільки щоб заплатив.

У мене у кредит експрес ПУМБ, Мегагроші, кредитон, і гроші247)) Дзвонять і листи відправляють.Більше нічого не робили. Дзвонили за мегагроші. Коли сказав що відправив їм листа на Юридичну адресу і листа на НФКП сказали що трохи спишуть відсоток за Мегагроші тільки щоб заплатив.
А що це ???
Може НКФУ ?

Кредит экспресс подонки , как все остальные каловые массы
Например сейчас на них заведено уголовное дело по ст.190, они являются активными соучастниками

Выдержка из постановы:

"...З метою вчинення злочину були підшукані виконавці, якими стали посадові особи юридичних осіб, які надають послуги з примусового стягнення коштів з фізичних осіб (колекторських компаній), зокрема: Товариство з обмеженою відповідальністю «Кредитекспрес Юкрейн ЕЛ.ЕЛ.СІ», ідентифікаційний код 34981644, Товариство з обмеженою відповідальністю «Прімоколект Центр грошових вимог», ідентифікаційний код 36992270, Товариство з обмеженою відповідальністю «УКРБОРГ», ідентифікаційний код 34482256.
Вказані службові особи Колекторських компаній вводять в оману громадян (фізичних осіб - позичальників) про те, що на їхню користь Банком передано право вимоги боргів за кредитними договорами. Оскільки ФК Фагор є єдиним власником прав вимоги за кредитними договорами, що раніше були укладені Банком, жодної передачі (відступлення) Банком прав вимоги боргів Колекторським компаніям не могло бути.
Також встановлено, що кошти, які Колекторські компанії стягують з позичальників, зараховуються не в погашення заборгованості за кредитними договорами, а використовуються Колекторськими компаніями у власних інтересах та інтересах службових осіб Фонду та Банку. Таким чином, погашення кредитної заборгованості позичальників не відбувається, а службові особи Колекторських компаній заволодівають коштами, обманюючи, що таким чином відбувається погашення кредитної заборгованості. ......."

Назад
Угорі