Кредит Експрес 2024. Як діють?

• Автор теми Автор теми Кіт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 3K
А до кого телефонують? Чи були дзвінки на роботу? Якщо стоїть антиколектор на телефоні чи додзвоняться?

Звонили только мне, никогда с ними не общалась, окружение не трогали. Что-то на почту слали. Ни о чем, вообщем) а вот процент устроит террор однозначно, как к ним вернётся от експресса

Звонили только мне, никогда с ними не общалась, окружение не трогали. Что-то на почту слали. Ни о чем, вообщем) а вот процент устроит террор однозначно, как к ним вернётся от експресса
А у вас кредии у Процент? Довго вам писали Експрес? Що робив Процент?
Я працюю з адвокатом, щоб закрити за тіло. Вам пропонували закрити за тіло?

Зачем вам адвокат, чтобы закрыть за тело? Адвокат из Захиста?

Чому? Не домовляться? Чи Процент і сам запропонує тіло?
Потому что они даже не будут ни с кем договариваться. Это шарашкина контора. А процент к тому же вообще на тело не идет.

Ви закрили Процент з відсотками? Чи не закривали? У вас був досвід з адвокатом?
Дякую за відповіді

Ви закрили Процент з відсотками? Чи не закривали? У вас був досвід з адвокатом?
Дякую за відповіді
Почитайте раздел. За тело они не закрывают. У меня таких не было.
Адвокат нужен только тогда, когда на вас подали в суд. Все остальное деньги на ветер.

Ніякі нормальні адвокати не займаються тим, що "допомагають закрити за тіло". Немає тут винятків. Адвокат (юрист) лише для вирішення справ в суді .

А ви як вирішили питання з Процент?

Буду мати свій особистий досвід, поділюся!
Ну если денег не жалко, то работайте конечно с вашим Усенко. Обязательно потом поделитесь, как закрыли Монетку за тело благодаря "адвокату"

Назад
Угорі