Кредит бокс.Досудове рішення.

• Автор теми Автор теми Солнце
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Солнце

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
106
Бали
193
Солнце не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім.Читаю,шукаю,відповідаю іншим.Маю 6 МФО і чотири банки.Режим-сніжинка.Учора кинули в п.ящик від кредит бокс.На чотирьох аркушах досудове рішення.Печаті справжні,з підписом головного.За тіло 2200хочуть подати в суд і вийде мені в загальному 14 тисяч.Було таке у когось?

Привіт усім.Читаю,шукаю,відповідаю іншим.Маю 6 МФО і чотири банки.Режим-сніжинка.Учора кинули в п.ящик від кредит бокс.На чотирьох аркушах досудове рішення.Печаті справжні,з підписом головного.За тіло 2200хочуть подати в суд і вийде мені в загальному 14 тисяч.Було таке у когось?
а вы знаете как понять настоящая печать или нет?

Вот именно от кредит бокс у меня нет.Но все шараги любят похожие письма слать,запугивать.Если с суда письмо,то оно должно быть заказное!!!И не от шараги,а из суда!
Читайте форум!!!Куча информации тут есть!

Точно не знаю.На форуме читала про печать на ксероксе,а тут цветная и не на ксероксе.

Точно не знаю.На форуме читала про печать на ксероксе,а тут цветная и не на ксероксе.
Цветные печатают принтером. Струйным. Чтобы максимально было похоже на мокрую. Однако такая печать, в отличии от мокрой, не имеет оттиска.

А до этого липовая повестка вам приходила?

досудове рішення
Це ще що за правовий абсурд?) ДОсудове рішення, це взагалі як?)) Це рішення якогось чopтa, що надто високої про себе думки)))
Ви хоча б у реєстрі себе перевірте, перш ніж морочити собі голову нісенітницями)

Це ще що за правовий абсурд?) ДОсудове рішення, це взагалі як?)) Це рішення якогось чopтa, що надто високої про себе думки)))
Ви хоча б у реєстрі себе перевірте, перш ніж морочити собі голову нісенітницями)
У реєстрах я себе перевіряю кожного ранку і кожного вечора.Надіюсь,що якогось чopтa.Проблем і із банками вистачає.Накатує іноді.

Неужели Педалик Личко сам лично подписал? Думал, что автограф...:sarcastic: :sarcastic:

ранокольорові фантіки? пишіть на всі чотири МФО на їхню юридичну адресу, з вимогою про детальний розрахунок по кредиту, але письмово через Укрпочту, вони тоді зобовязані вам її надати, відповідь до 30 днів, переписуйтеь зними тільки через почту, тоді так ви їх нагнете, бо коли у вас буде детальний опис, а вони вам хобовязані його надати, тоді можете подавати на них в суд, суд такі договора визнає недійсні, ви взагалі небудете нічого віддавати

ранокольорові фантіки? пишіть на всі чотири МФО на їхню юридичну адресу, з вимогою про детальний розрахунок по кредиту, але письмово через Укрпочту, вони тоді зобовязані вам її надати, відповідь до 30 днів, переписуйтеь зними тільки через почту, тоді так ви їх нагнете, бо коли у вас буде детальний опис, а вони вам хобовязані його надати, тоді можете подавати на них в суд, суд такі договора визнає недійсні, ви взагалі небудете нічого віддавати
есть примеры таких решений?

У реєстрах я себе перевіряю кожного ранку і кожного вечора.Надіюсь,що якогось чopтa.Проблем і із банками вистачає.Накатує іноді.
Ми себе в реєстрі не перевіряємо і спимо спокійно!!! Нам ПОФУЙ!!! Нехай вони псіхують.

Ну, якщо реально, то ж дійсно існує досудове врегулювання, в законодавчому полі, якщо я не правий, то виправте мене.
Але, тут нюанс, якби вони дійсно хотіли б врегулювати питання з вами до суду, і мати це як доказ в самому суді - то вони б мали цю бумажку відправити Вам рекомендованим листом , щоб потім мати доказ в суді.

дійсно існує досудове врегулювання
Саме так. Врегулювання, пропозиція і т.п., насамкінець - досудова вимога. Але ж не досудове рішення)) рішення - це вже "вердикт", воно остаточне і виноситься лише судом, а не ДО суду... А те, що надіслали автору - то фантазії, навряд чи навіть досудові))
коли у вас буде детальний опис, а вони вам хобовязані його надати, тоді можете подавати на них в суд, суд такі договора визнає недійсні
Уточніть, що маєте на увазі? Суд визнає договір недійсним на підставі розрахунку заборгованості? :oops:

В мене на скарзі на мене начальнику поліції Київа теж мокра печать була)))

Назад
Угорі