Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наверное имеют ввиду, что за сам процесс продления платить не нужно, но платить проценты придется.кредит 7 пропонує, ніби, безкоштовну пролонгацію. Що робити? І як взагалі поводить себе цей кредитор?
прислали смс, зайдіть у свій кабінет, натисніть продовжити і кредит буде пролонговано. про гроші ні словаИзвините,а что значит бесплатная пролонгация?
Это просто уловка – скорей всего. Такое приходит и из других МФО. Мне с SOS-кредит присылали. Но по факту нужно было оплатить проценты.прислали смс, зайдіть у свій кабінет, натисніть продовжити і кредит буде пролонговано. про гроші ні слова
у вас у них первый займ беспроцентный? Они отбитые на всю голову в плане звонков и СМС,но не более того.прислали смс, зайдіть у свій кабінет, натисніть продовжити і кредит буде пролонговано. про гроші ні слова
а як вони себе поводять, а то я на форумі не знайшов відповідної теми
мені вже третій тиждень дзвонять пишуть і не тільки мені, але я на морозі. в мене було 17 кредиторів, залишилося 10, але вже немає чим платити. а коли зайшов на цей форум і кілька днів почитав його, то зроумів, що напевно і не буду більше нікому платити...У мене теж був вибір в Кредит7: пролонгація за 0грн, але потім %шалені, або просто вийти в просрочку. Я обрала друге, адже це було просто відтягування...
Зараз за місяць сума виросла втричі, щодня намагаються зняти кошти з картки різні суми , писали мамі і мені в вайбер, дзвінки, смс
Night Cat, якщо це перший кредит під 0, то і пролонгація безкоштовно, але потім відсоткова ставка збільшується