• ЗАБИРАЙ СВІЙ ПОДАРУНОК!
    Зареєструйся та отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів, необмежений доступ до форуму та невеличкий подарунок 😉

Кредит каса передала договір по кредиту «ДЕБТФОРТ Україна». З 15000 хочуть 105000

• Автор теми Maks1927
  • Дата початку
  • Відповіді 6
  • Перегляди 670

Maks1927

Спеціалист🤓
Форумчанин
Дописи
127
Реакції
43
Бали
343
UAH
37.00
Ваш пол
Мужской
Maks1927 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит каса передала договір по кредиту «ДЕБТФОРТ Україна» , просрочка 2.5 роки , ці подають до суду взагалі.

Тіло кредиту 15 000 хочуть захмарні 105 000 хай хочуть далі , тільки через суд і ще нехай подадуть для початку і виграють.

Кредит каса передала договір по кредиту «ДЕБТФОРТ Україна» , просрочка 2.5 роки , ці подають до суду взагалі.

Тіло кредиту 15 000 хочуть захмарні 105 000 хай хочуть далі , тільки через суд і ще нехай подадуть для початку і виграють.
Так кредит касса сама от себя подаёт

У мене п'ять років , кожні півроку передають договір новій компанії і так по колу, компанії можуть бути ті самі що і на початку, укрборг був три рази

так а ето просто звонилки типо а не колекторы?
Да это обычные звонилки и никаких прав у них нет их работа просто звонить должникам и задалбывать их, а кредит ваш до сих пор в кредиткассе

У мене п'ять років , кожні півроку передають договір новій компанії і так по колу, компанії можуть бути ті самі що і на початку, укрборг був три рази
В мене в кого вони теж лиш не були... останнім часом фінколект

Назад
Угорі Унизу