Кредіт бокс прислав повестку до суду

• Автор теми Автор теми Artem1512
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 2K

Artem1512

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
14
Бали
283
Artem1512 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звонить мама і каже шо пришла повєстка в суд і пісьмо , я кажу хай скіне фотку повєсткі , мені кажеться повєстка ця обична бумажка розпічата і не чого вона не значіть ... хочу спросить це реальна повєстка чі нєт ?

Вкладення

• 349D29FA-706C-417A-884D-A2A3FF907C54.webp
    349D29FA-706C-417A-884D-A2A3FF907C54.webp
    55.6 Кб · Перегляди: 134
  • 81EB2CBF-9462-4EAA-9800-8E3759B9941E.webp
    81EB2CBF-9462-4EAA-9800-8E3759B9941E.webp
    43.9 Кб · Перегляди: 131
Artem1512, качество очень плохое.
Повестку присылает суд, а не какая-то шляпошная МФО. Они там себя бл возомнили судебной, исполнительной властью, а по факту барыги, точнее, обычные ростовщики-терпилы.

Останнє редагування:
Artem1512, качество очень плохое.
Повестку присылает суд, а не какая-то шляпошная МФО. Они там себя бл возомнили судебной, исполнительной властью, а по факту барыги, точнее, обычные ростовшики-терпилы.
Качество плохое - мама фоткала )
Просто я пытаюсь маме доказать что это обычная бумажка , которая в мусор идет ...

Звонить мама і каже шо пришла повєстка в суд і пісьмо , я кажу хай скіне фотку повєсткі , мені кажеться повєстка ця обична бумажка розпічата і не чого вона не значіть ... хочу спросить це реальна повєстка чі нєт ?
Реальную повестку в ящик не бросают))
Но можете проверить себя на суд Владе и спать спокойно

Artem1512, не надо в мусор. Времена нынче тяжёлые, лучше сохранить, может придется растапливать камин

Реальную повестку в ящик не бросают))
Но можете проверить себя на суд Владе и спать спокойно
Хрень на постом масле
Приходило когда то и мне

а как вообще с этой шарагой у тех, у кого большая прострочка? чего ожидать от них?:bomb::bomb::bomb:

А на вайбер вам писали ???
Я давно вже не цікавлюсь хто і шо мені пише на вайбер з незнайомих номерів, відразу все летить в спам.
Або знайомим рідним дзвонять???
В мене вже рік і дев'ять місяців протермінування по всім шарагам ... ви думаєте мене ще дотепер має це цікавити ?))
Я цим не цікавився відразу, від самого початку...
Хоча деякі шараги все ж спромоглись дозвонитись ( манівео, фінфорс, кредит касса і алекси... про решту не знаю і не хочу знати ), проте ненадовго ...
Пару раз були послані у відомому напрямку і втихомирились ... або ж мені просто ніхто про інше не говорив - не має різниці суто для мене.

Назад
Угорі