КП «Тепловодосервіс» намагається повернути борги, що виникли до повномасштабного вторгнення.

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 456

Пчёл

🔸Кредитный обуватель🔸
Перевірений
Дописи
7508
Рішення
1
Реакції
10223
Бали
4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну, шо, все подготовились к звонкам "здравствуйте, ПердитКреитКоллект, когда вас ожидать на оплату?")))

Теплопостачальне підприємство уклало договір з ТОВ “Служба стягнення заборгованості”. Деталі угоди оприлюднені в системі публічних закупівель “ProZorro”. Сума заборгованості перевищує 18 млн грн.
Підрядник отримуватиме 20% з погашених боргів, що надійдуть на рахунок підприємства, уточнив керівник КП «Тепловодосервіс» Сергій Войцехович на нараді комунальників 28 червня.
Директор підприємства наголосив, мова йде про старі борги, що складніше стягнути.
Заступник міського голови Денис Петренко дав доручення директору підприємства щотижня звітувати про результати, – аналізуватимуть, наскільки дієвою виявиться така практика.

Мне интересно, как они будут разделять долги, которые возникли до войны и во время?🤔

Мені дніпропетровськгаз збут кожного дня присилає СМС про те що мій борг передано колекторам з вимогою термінової оплати.. При тому що вже рік як відкрите виконавче провадження після рішення суду про стягнення заборгованості 🤷

мій борг передано колекторам з вимогою термінової оплати
Коллектора - страшные особи (нет, сарказм)
Не, ну, а чё? Нормально. Скоро КАЛлекторы будут звонить и угрожать, требуя возврат супружеского долга

Коллектора - страшные особи (нет, сарказм)
Не, ну, а чё? Нормально. Скоро КАЛлекторы будут звонить и угрожать, требуя возврат супружеского долга
У кого в налаштуваннях блок невідомих,це не страшно,хай звонять🤭🤭

Назад
Угорі