Кошельок y6людku

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Порадьте шо з таким ублюдком робити? Мене всю трусить

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    44.1 Кб · Перегляди: 135
  • image.webp
    image.webp
    40.3 Кб · Перегляди: 135
  • image.webp
    image.webp
    37.1 Кб · Перегляди: 130
Не труситесь, поищите тему про это мфо. У меня этих удодов нет, но я не думаю, что они выполняют все эти обещания. Вас пытаются\ вызвать на разговор, прощупать, чего боитесь, чтобы потом давить на больную мозоль.

Затирайте личные данные, когда выкладываете скрины. А по Вашему вопросу - ответьте, чтоб шёл нах*й. Если захотят - всё равно разошлют всем, кого найдут, не взирая на Ваши аргументы или достигнутые договорённости.

Мне один раз это гaмно в час ночи позвонило. Мне и контактным.
Тоже присылал коллажи всем подряд.
Сейчас просто звонят каждый день с одного и того же номера, естественно он заблокирован. Там контора походу полтора человека...
Post automatically merged:

Ещё на 3-й день просрочки этот уё*ок написал смс с оскорблениями отцу.

Не ререживайте мне тоже такое писали присылали и после того тишина около месяца только звонки но я снежинка
Це ***** ше в п'ятницю звонило до моїх контактних і матом все крило, я написала в кібер поліцію, чи йти ше написати в таку поліцію?

Киберполиция таким не занимается, в обычную пишите
А тоді я сьогодні піду і напишу

Не ререживайте мне тоже такое писали присылали и после того тишина около месяца только звонки но я снежинка
Дякую ,в мене немає чим заплатити, а після того як воно в п'ятницю до мене верещало то тим більше не буду

Затирайте личные данные, когда выкладываете скрины. А по Вашему вопросу - ответьте, чтоб шёл нах*й. Если захотят - всё равно разошлют всем, кого найдут, не взирая на Ваши аргументы или достигнутые договорённости.
Дякую,в мене старенький айфон то такоіі функції нема, я його в вайбері і так заблокувала я не хочу навіть з ними розмовляти ,воно ж намагається ше до мене звонити

Останнє редагування:
Поменяйте сим карты, я так сделала, закройте доступ на своих страницах в инети и все будет хорошо!
Однокласники видала і вк теж, фейсбук ше раніше закрила повністю доступ, в вайбері поставила функцію шо типу я не прочитала повідомлення

Я вам скажу чесно так накриває деколи шо це кошмар, от вчора одна прибацана до мене звонила з швидка ГОТІВОЧКА ( 5 день просрочки) спочатку говорила нормально потім як перемкнуло як почала верещати шо я ******* шо я пи*** ха шо я твapb і т.д я тоже звичайно не лишилась осторонь ,але через таку паскуда не спала бо дуже вже близько приймаю до серця

Танюня, зачем Вы с ними общаетесь??? Если все близко принимаете к сердцу, то лучше игнорьте!

Я вам скажу чесно так накриває деколи шо це кошмар, от вчора одна прибацана до мене звонила з швидка ГОТІВОЧКА ( 5 день просрочки) спочатку говорила нормально потім як перемкнуло як почала верещати шо я ******* шо я пи*** ха шо я твapb і т.д я тоже звичайно не лишилась осторонь ,але через таку паскуда не спала бо дуже вже близько приймаю до серця
Вірю, це також в мене було, я їм спокійно відповідала, як що я вам щось винна договір по почті, з моїм підписом і тоді будем говорити, кинула трубку, а луче вооб ще з ними не говорити, так як в них фіксується в програмі і чим більше ти говориш тим більше будуть звонити. Так що забий те і живіть в кайф

Вірю, це також в мене було, я їм спокійно відповідала, як що я вам щось винна договір по почті, з моїм підписом і тоді будем говорити, кинула трубку, а луче вооб ще з ними не говорити, так як в них фіксується в програмі і чим більше ти говориш тим більше будуть звонити. Так що забий те і живіть в кайф
Дякую,якби не цей форум я або би помішалась або вже може б не було на цьому світі мене я стільки всього дізналась тут, і які тут є прекрасні і розумні люди

Більше так не робіть, здоровіші будете ;)
Шмар набрати в наш час не проблема))))
Це точно))

Назад
Угорі