Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не ререживайте мне тоже такое писали присылали и после того тишина около месяца только звонки но я снежинкаПорадьте шо з таким ублюдком робити? Мене всю трусить
Це ***** ше в п'ятницю звонило до моїх контактних і матом все крило, я написала в кібер поліцію, чи йти ше написати в таку поліцію?Не ререживайте мне тоже такое писали присылали и после того тишина около месяца только звонки но я снежинка
Киберполиция таким не занимается, в обычную пишитеЦе ***** ше в п'ятницю звонило до моїх контактних і матом все крило, я написала в кібер поліцію, чи йти ше написати в таку поліцію?
А тоді я сьогодні піду і напишуКиберполиция таким не занимается, в обычную пишите
Дякую ,в мене немає чим заплатити, а після того як воно в п'ятницю до мене верещало то тим більше не будуНе ререживайте мне тоже такое писали присылали и после того тишина около месяца только звонки но я снежинка
Дякую,в мене старенький айфон то такоіі функції нема, я його в вайбері і так заблокувала я не хочу навіть з ними розмовляти ,воно ж намагається ше до мене звонитиЗатирайте личные данные, когда выкладываете скрины. А по Вашему вопросу - ответьте, чтоб шёл нах*й. Если захотят - всё равно разошлют всем, кого найдут, не взирая на Ваши аргументы или достигнутые договорённости.
Поменяйте сим карты, я так сделала, закройте доступ на своих страницах в инети и все будет хорошо!Порадьте шо з таким ублюдком робити? Мене всю трусить
Однокласники видала і вк теж, фейсбук ше раніше закрила повністю доступ, в вайбері поставила функцію шо типу я не прочитала повідомленняПоменяйте сим карты, я так сделала, закройте доступ на своих страницах в инети и все будет хорошо!
Ну и правельно!Однокласники видала і вк теж, фейсбук ше раніше закрила повністю доступ, в вайбері поставила функцію шо типу я не прочитала повідомлення
Я вам скажу чесно так накриває деколи шо це кошмар, от вчора одна прибацана до мене звонила з швидка ГОТІВОЧКА ( 5 день просрочки) спочатку говорила нормально потім як перемкнуло як почала верещати шо я ******* шо я пи*** ха шо я твapb і т.д я тоже звичайно не лишилась осторонь ,але через таку паскуда не спала бо дуже вже близько приймаю до серцяНу и правельно!
Та з дуру підняла трубку,я так то майже всіх ігнорую мене дивує де вони цих шмар набираютьТанюня, зачем Вы с ними общаетесь??? Если все близко принимаете к сердцу, то лучше игнорьте!
Більше так не робіть, здоровіші будетеТа з дуру підняла трубку,я так то майже всіх ігнорую мене дивує де вони цих шмар набирають
Вірю, це також в мене було, я їм спокійно відповідала, як що я вам щось винна договір по почті, з моїм підписом і тоді будем говорити, кинула трубку, а луче вооб ще з ними не говорити, так як в них фіксується в програмі і чим більше ти говориш тим більше будуть звонити. Так що забий те і живіть в кайфЯ вам скажу чесно так накриває деколи шо це кошмар, от вчора одна прибацана до мене звонила з швидка ГОТІВОЧКА ( 5 день просрочки) спочатку говорила нормально потім як перемкнуло як почала верещати шо я ******* шо я пи*** ха шо я твapb і т.д я тоже звичайно не лишилась осторонь ,але через таку паскуда не спала бо дуже вже близько приймаю до серця
Дякую,якби не цей форум я або би помішалась або вже може б не було на цьому світі мене я стільки всього дізналась тут, і які тут є прекрасні і розумні людиВірю, це також в мене було, я їм спокійно відповідала, як що я вам щось винна договір по почті, з моїм підписом і тоді будем говорити, кинула трубку, а луче вооб ще з ними не говорити, так як в них фіксується в програмі і чим більше ти говориш тим більше будуть звонити. Так що забий те і живіть в кайф
Це точно))Більше так не робіть, здоровіші будете![]()
Шмар набрати в наш час не проблема))))