Кошельок подав апеляцію!

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 884

Mpopuk18

Форумчанин
Дописи
495
Реакції
271
Бали
3725
Сайт
anticollector.ua
Всім привіт. Сьогодні прийшло повідомлення, що Кошельок подав апеляційну скаргу. Але вона залишена без руху так, як суд не отримав сплати судового збору, і пропущені строки подання такої скарги. Чи можуть вони реально доказати , що мають підстави до відновлення апеляційного строку? Додаю скрін із рішенням.

Вкладення

• Screenshot_20220904-000354.webp
    Screenshot_20220904-000354.webp
    52.9 Кб · Перегляди: 73
Розгляд у першій інстанції - це ВНН?
Так. Знесли напис. Мають повернути мені 17 тис грн. Я 27.08 відправила лист у ДВС. А сьогодні отримала сповіщення про нову ухвалу в електронному суді. По факту їм потрібно подавати нову апеляційну заяву , і там має бути заява про поновлення апеляційного строку, судовий збір із т.д. Вони посилаються на те, що з рішенням вони ознайомилися аж 24.08 в особистому кабінеті. А апел.суд вказав, що має довідку про те, що 09.06 вони отримали рішення. І якщо вони хочуть апеляції то їм треба надати докази та підстави для поновлення строку. І оплатити суд збір 2774 грн. От і тепер думаю чи є вірогідність що вони можуть все ж ьаки добитися свого і відкрити апеляцію?

Треба апеляційну скаргу читати. Але не бачу особливо, що їм ловити в апеляції.
Працюйте із ним далі)

Треба апеляційну скаргу читати. Але не бачу особливо, що їм ловити в апеляції.
Працюйте із ним далі)
Дякую. Але може не подадуть. Якщо вони першу неправильно написали то надалі думаю може не рипатимуться. Але якщо є отака невизначеність то ДВС не стягне з них кошти?

На час апеляційного розгляду рішення першої інстанції не вступає в силу.
Отримаєте апеляційну скаргу, тоді поговоримо)

Назад
Угорі