контактным звонила какая-то Укрпозыка

• Автор теми Автор теми Palashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Palashka

Форумчанин
Дописи
84
Реакції
99
Бали
5090
Palashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер всем, сегодня контактным звонила какая-то Укрпозыка, это что? Я в режиме❄️

Palashka, не знаю,в мене є укрпозика,так мені і вони дзвонять,і номери,підписані дінеро

Вже не рекламує, бо грошей у Укрпозикі нема на Сердючку. Як і у Манівео на кабана Тараса.
Главное,что в метро не где глаза деть,и по мониторах,и по стенах,и дверях.Везде одни шараги.

Всем добрый вечер. Можно ли посылать МФОшников к черту, если кредиты на меня брала не я, а другой человек который воспользовался моими регистрациями? Без моего ведома? Узнала только сегодня....набрал около 80-90к в 10-12 МФО?
Можно, без если. Можно, дальше, чем к черту

Главное,что в метро не где глаза деть,и по мониторах,и по стенах,и дверях.Везде одни шараги.
Я думаю нам це не загрожує. Навіть якщо вони через кожні два кроки на асфальті будуть малювати.

Добрый вечер всем, сегодня контактным звонила какая-то Укрпозыка, это что? Я в режиме❄
Укрпозыка это Андрюха Данилко же
Вже не рекламує, бо грошей у Укрпозикі нема на Сердючку. Як і у Манівео на кабана Тараса.
Рекламує. На ютуб сьогодні була реклама укрпозики

Рекламує. На ютуб сьогодні була реклама укрпозики
Мабуть із кризи трохи починають вилазити. Я от серед друзів та знайомих пропагую таку тему, щоб в ціх шарагах взяли кредит, та мене контактного зробили. А кошти прогуляємо разом. Але щось ніхто не ведеться.)))

Мабуть із кризи трохи починають вилазити. Я от серед друзів та знайомих пропагую таку тему, щоб в ціх шарагах взяли кредит, та мене контактного зробили. А кошти прогуляємо разом. Але щось ніхто не ведеться.)))
Вроді не всі шараги звонять контактим перед тим як гроші видати. Тому можно брати номери з сайту віртуальних номерів, заодно нікого і не підставиш.

Знаю що точно звонять готівочка, гроші всім і тор кредит

Вроді не всі шараги звонять контактим перед тим як гроші видати. Тому можно брати номери з сайту віртуальних номерів, заодно нікого і не підставиш.

Зрозумів. Куплю три стартових пакети, та візьму ще три кредита. Гадаю вони окупляться.

та ніфіга тому Тарасу не сталося, так і рекламує
на весілля ж потратився, то тепер треба знову підзаробити

а толку з тих номерів? вони ж все рівно потім познаходять і сестру троюрідного діда, і з сусідами заодно познайомлять ??‍♀️

Але щось ніхто не ведеться.)))
Слабаки ?
Телефонують не перед тим, а після того) коли прострочки починаються. І номери знаходять не тільки з Вашої анкети. А з тих джерел, про які Ви можете і не здогадуватись)
Торч кредит?
Знач бабло есть и всё прекрасно окупается

Добрый вечер всем, сегодня контактным звонила какая-то Укрпозыка, это что? Я в режиме❄
Филиал Динеро, у меня динеро, со второго дня просрочки начали звонить соседям, и теперь я обиделась, пусть петиции президенту пишут что я такая нехорошая...

Останнє редагування:
Назад
Угорі