Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это укрпозыка,Верка Сердючка её рекламирует.???Добрый вечер всем, сегодня контактным звонила какая-то Укрпозыка, это что? Я в режиме❄
Это разные компании,но связаныНо у меня нет кредита в Динеро))). Может кто-то другой?)) Сегодня прям сорвались с цепи
Вже не рекламує, бо грошей у Укрпозикі нема на Сердючку. Як і у Манівео на кабана Тараса.Это укрпозыка,Верка Сердючка её рекламирует.???
Главное,что в метро не где глаза деть,и по мониторах,и по стенах,и дверях.Везде одни шараги.Вже не рекламує, бо грошей у Укрпозикі нема на Сердючку. Як і у Манівео на кабана Тараса.
Можно, без если. Можно, дальше, чем к чертуВсем добрый вечер. Можно ли посылать МФОшников к черту, если кредиты на меня брала не я, а другой человек который воспользовался моими регистрациями? Без моего ведома? Узнала только сегодня....набрал около 80-90к в 10-12 МФО?
Я думаю нам це не загрожує. Навіть якщо вони через кожні два кроки на асфальті будуть малювати.Главное,что в метро не где глаза деть,и по мониторах,и по стенах,и дверях.Везде одни шараги.
Та нифига. В день по 10-20 раз вижу рекламу Тараса и Савы. Задолбали ужеВже не рекламує, бо грошей у Укрпозикі нема на Сердючку. Як і у Манівео на кабана Тараса.
Укрпозыка это Андрюха Данилко жеДобрый вечер всем, сегодня контактным звонила какая-то Укрпозыка, это что? Я в режиме❄
Рекламує. На ютуб сьогодні була реклама укрпозикиВже не рекламує, бо грошей у Укрпозикі нема на Сердючку. Як і у Манівео на кабана Тараса.
Мабуть із кризи трохи починають вилазити. Я от серед друзів та знайомих пропагую таку тему, щоб в ціх шарагах взяли кредит, та мене контактного зробили. А кошти прогуляємо разом. Але щось ніхто не ведеться.)))Рекламує. На ютуб сьогодні була реклама укрпозики
Вроді не всі шараги звонять контактим перед тим як гроші видати. Тому можно брати номери з сайту віртуальних номерів, заодно нікого і не підставиш.Мабуть із кризи трохи починають вилазити. Я от серед друзів та знайомих пропагую таку тему, щоб в ціх шарагах взяли кредит, та мене контактного зробили. А кошти прогуляємо разом. Але щось ніхто не ведеться.)))
Зрозумів. Куплю три стартових пакети, та візьму ще три кредита. Гадаю вони окупляться.Вроді не всі шараги звонять контактим перед тим як гроші видати. Тому можно брати номери з сайту віртуальних номерів, заодно нікого і не підставиш.
Знаю що точно звонять готівочка, гроші всім і тор кредит
та ніфіга тому Тарасу не сталося, так і рекламуєВже не рекламує, бо грошей у Укрпозикі нема на Сердючку. Як і у Манівео на кабана Тараса.
а толку з тих номерів? вони ж все рівно потім познаходять і сестру троюрідного діда, і з сусідами заодно познайомлять ??Вроді не всі шараги звонять контактим перед тим як гроші видати. Тому можно брати номери з сайту віртуальних номерів, заодно нікого і не підставиш.
Знаю що точно звонять готівочка, гроші всім і тор кредит
Слабаки ?Але щось ніхто не ведеться.)))
Телефонують не перед тим, а після того) коли прострочки починаються. І номери знаходять не тільки з Вашої анкети. А з тих джерел, про які Ви можете і не здогадуватись)Вроді не всі шараги звонять контактим перед тим як гроші видати. Тому можно брати номери з сайту віртуальних номерів, заодно нікого і не підставиш.
Торч кредит?тор кредит
Знач бабло есть и всё прекрасно окупаетсяГлавное,что в метро не где глаза деть,и по мониторах,и по стенах,и дверях.Везде одни шараги.
Филиал Динеро, у меня динеро, со второго дня просрочки начали звонить соседям, и теперь я обиделась, пусть петиции президенту пишут что я такая нехорошая...Добрый вечер всем, сегодня контактным звонила какая-то Укрпозыка, это что? Я в режиме❄
это точно, CreditKasa скоро уже и на пол клеить их будет ?Главное,что в метро не где глаза деть,и по мониторах,и по стенах,и дверях.Везде одни шараги.