Комусь вже зняли арешт з карти приват банка?

• Автор теми Автор теми Горошок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Горошок

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
7
Бали
2565
Горошок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи був у вас знятий арешт з рахунку карти приват банку? У мене не знято, хоча закон ще вийшов 02.03.22

Чи був у вас знятий арешт з рахунку карти приват банку? У мене не знято, хоча закон ще вийшов 02.03.22
Зняли, після того як самостійно в довільній формі написала їм в чаті "приват 24", протягом години вже змогла користуватись карткою.

Зняли, після того як самостійно в довільній формі написала їм в чаті "приват 24", протягом години вже змогла користуватись карткою.
Що ви їм писали? І як ви дізналися що арешт знято?
Як швидко?

А как написать в он-лайне, ибо меня перебрасывает на ненужный чат-бот

Що ви їм писали? І як ви дізналися що арешт знято?

Як швидко?
Писала, що згідно постанови Кабміну від 02.03.2022 рахунок має бути розблокований, оскільки сума ВП меньше, ніж 100.000 грн. Мені відповіли ( очікувала на відповідь оператора близько 30 хвилин), що найближчим часом розблокують. Про розблокування ніхто не повідомляв, оновлювала додаток і через годину помітила, що картки вже "активні".

Писала, що згідно постанови Кабміну від 02.03.2022 рахунок має бути розблокований, оскільки сума ВП меньше, ніж 100.000 грн. Мені відповіли ( очікувала на відповідь оператора близько 30 хвилин), що найближчим часом розблокують. Про розблокування ніхто не повідомляв, оновлювала додаток і через годину помітила, що картки вже "активні".
Какой банк?

Мне сняли, а мужу нет. Банк отвечает так как в своей постанове исполнитель указал арестовать все средства (без указания конкретной суммы ВП)

Назад
Угорі