Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЗнялиЧи був у вас знятий арешт з рахунку карти приват банку? У мене не знято, хоча закон ще вийшов 02.03.22
Зняли, після того як самостійно в довільній формі написала їм в чаті "приват 24", протягом години вже змогла користуватись карткою.Чи був у вас знятий арешт з рахунку карти приват банку? У мене не знято, хоча закон ще вийшов 02.03.22
Що ви їм писали? І як ви дізналися що арешт знято?Зняли, після того як самостійно в довільній формі написала їм в чаті "приват 24", протягом години вже змогла користуватись карткою.
Як швидко?
є сума арешту?Чи був у вас знятий арешт з рахунку карти приват банку? У мене не знято, хоча закон ще вийшов 02.03.22
Тысяч 18є сума арешту?
Як швидко приват зняв?Зняли. Приват і Моно.
протягом години вже змогла користуватись карткою.
Это для кого?Як швидко приват зняв?
Писала, що згідно постанови Кабміну від 02.03.2022 рахунок має бути розблокований, оскільки сума ВП меньше, ніж 100.000 грн. Мені відповіли ( очікувала на відповідь оператора близько 30 хвилин), що найближчим часом розблокують. Про розблокування ніхто не повідомляв, оновлювала додаток і через годину помітила, що картки вже "активні".Що ви їм писали? І як ви дізналися що арешт знято?
Як швидко?
Какой банк?Писала, що згідно постанови Кабміну від 02.03.2022 рахунок має бути розблокований, оскільки сума ВП меньше, ніж 100.000 грн. Мені відповіли ( очікувала на відповідь оператора близько 30 хвилин), що найближчим часом розблокують. Про розблокування ніхто не повідомляв, оновлювала додаток і через годину помітила, що картки вже "активні".
Тема в разделе Приват банк.Какой банк?
ПриватБанкКакой банк?
На основании чего?Мені зняли арешт 5 го а сьогодні знов заблокували
Не понятно .Написала вчера в банк ,сказали ожидайте разблокировал ,и до сих пор карта в блоке .На основании чего?
Знято у менеЧи був у вас знятий арешт з рахунку карти приват банку? У мене не знято, хоча закон ще вийшов 02.03.22