Вони не підписали кодекс етики МФО, на рахунок учасників не знаю. Пишіть про терор третіх осіб. Я писала, заморозили нарахування відсотків, частину списали, але я не плачу, бо вони перейшли всі межі у своїх смс.
Шановна ****************!
Всеукраїнська асоціація фінансових компаній ( далі — Асоціація) в межах своєї компетенції розглянула Ваше звернення та направила запити до Учасників Асоціації щодо проведення внутрішньої перевірки за Вашою заявою.
У відповідь на вищезазначений запит Товариство з обмеженою відповідальністю «Гоуфінгоу» (далі - Кредитор) повідомив, що станом на *** Ви маєте має заборгованість за кредитним договором. Не зважаючи на те, що Ви не відповідаєте на дзвінки, Кредитор на прохання Асоціації заморозив нарахування за кредитним договором, а також списав більшу частину пені (*** грн.).
Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвеструм» (TM ZeCredit) повідомило про те, що станом на *** року клієнт *** має заборгованість перед зазначеним Товариством по кредитному договору. За клопотанням Асоціації дане Товариство також заморозило нарахування за кредитним договором та списало більшу частину пені (*** грн.).
Тому пропонуємо Вам зв’язатися безпосередньо з кредиторами і скористатися лояльними умовами закриття своїх зобов’язань за відповідними кредитними договорами.
У випадку застосування по відношенню до Вас неправомірних дій з боку Товариства - просимо повідомити нас.
Зі свого боку сподіваємося на порозуміння!
З повагою, Асоціація ВАФК