Natasha1003
Читач
- Дописи
- 22
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
Natasha1003 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір,є такі кому заблокували картку ощад банку на яку приходи тьотя допомога малозабезпеченим та матір одиначка?
Допоможіть хто може!!мені дорошкевич зробила ин,від 3.07.2020,я в суд не зверталася, коштів на адвоката не має,не працюю проживаю в селі з малою дитиною, оформула допомогу малозабезпеченим та матір одиначка,кошти ще не приходили,маю картку ощад банку, в особистому кабінеті з карткою все норм, Моє питання:кошти знімуть при зарахуванні?і тоді накладають арешт ?чи як?Дякую всім
Допоможіть хто може!!мені дорошкевич зробила ин,від 3.07.2020,я в суд не зверталася, коштів на адвоката не має,не працюю проживаю в селі з малою дитиною, оформула допомогу малозабезпеченим та матір одиначка,кошти ще не приходили,маю картку ощад банку, в особистому кабінеті з карткою все норм, Моє питання:кошти знімуть при зарахуванні?і тоді накладають арешт ?чи як?Дякую всім
Вибачаюсь за помилки,просто інтернет на телефоні поганий і ще й телефон сам слова виправляєДобрий вечір,є такі кому заблокували картку ощад банку на яку приходи тьотя допомога малозабезпеченим та матір одиначка?
Останнє редагування: