Я особисто так не робив, оскільки мені ніхто не робив ВНН! Я тільки пообіцяв зробити так кільком самим надокучливим шарагам, Кредит Плюс, наприклад, і з того часу я про них не чую!!! Щодо визнання договору: Ви отримували документ, що підтверджує надання Вам кредитної послуги, а саме переказ на Ваш рахунок коштів із цільовим призначенням платежу? А згідно п.11 ст.11 ЗУ"Про ел. комерцію" Ви повинні отримати такий документ!!! Перевірте свою банківську виписку в день отримання "кредиту" і Ви побачите, що гроші Вам надійшли через якусь платіжну систему від невідомої приватної особи! Тобто шараги ведуть подвійну бухгалтерію і не обліковують кошти згідно ЗУ"Про бух. облік", уже одне це тягне на дуже солідну піз...ну шаразі від ДФС!!! А Вам ніхто не забороняє на суді сказати, що Ви подумали, що гроші Вам надіслала бабуся з Австралії і хай шарага спробує довести зворотнє! Це вже не говорячи про те, як був підписаний "договір"!!! А взагалі я раджу спочатку написати чернетку такої заяви в ДФС і надіслати її в шарагу, і пообіцяти надіслати оригінал за призначенням, якщо вони не відкличуть ВНН!!! ВНН це не вирок суду і його можна відкликати!!! Лист можете надіслати ел. поштою, це не матиме жодної юридичної сили, а от моральний ефект буде, запевняю Вас!!! Удачі Вам!!!