Кому-то такое приходило от MyCredit

• Автор теми Автор теми integra86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K

integra86

Форумчанин
Дописи
350
Реакції
302
Бали
443
integra86 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Они там что в сосну ударились, я ничего никому не платила ?

Вкладення

• Screenshot_20200114-163801_Gmail.webp
    Screenshot_20200114-163801_Gmail.webp
    60.9 Кб · Перегляди: 182
мне сегодня прислали о реструк. ПРЕДЛАГАЮТ на несколько платежей розбить, но денег нет. Даже не знаю какая там сума но тело 6 вроде было

мне сегодня прислали о реструк. ПРЕДЛАГАЮТ на несколько платежей розбить, но денег нет. Даже не знаю какая там сума но тело 6 вроде было
Они сначала предложат на 4 платежа разбить потом на 6 и потом на 10.Я все предложения проигнорила.так как переплата за два тела...Досвидос....все уже отдала им давно:isterika:

Они сначала предложат на 4 платежа разбить потом на 6 и потом на 10.Я все предложения проигнорила.так как переплата за два тела...Досвидос....все уже отдала им давно:isterika:
а тело не предлагают

Вам после какого время просрочки предлагали такое?

мені приходило,я оформив реструк,залишилось два платежі невстиг вчасно закинути перерахували я афігел,потім на них забив нафіг,через днів двадцять прийшло таке повідомлення а ле в мене списали біля васьми тисяч,залишилась сума яку нн доплатив по минулій реструктиризації,і розбив її ще на шість пл а тежів)

мені приходило,я оформив реструк,залишилось два платежі невстиг вчасно закинути перерахували я афігел,потім на них забив нафіг,через днів двадцять прийшло таке повідомлення а ле в мене списали біля васьми тисяч,залишилась сума яку нн доплатив по минулій реструктиризації,і розбив її ще на шість пл а тежів)
Мне приходило оплатить только тело,но не было денег,а потом прислали что продают а кому фиг знает.реструктуризацию не предлагали((

Народ комусь таке приходило. Я мала скачену програму май кредит. Чи могли скачати мою тел. Книгу? Зараз придложениє видалила.

Вкладення

• Screenshot_2020-01-15-14-50-14-852_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-01-15-14-50-14-852_com.android.mms.webp
    100.4 Кб · Перегляди: 95
Народ комусь таке приходило. Я мала скачену програму май кредит. Чи могли скачати мою тел. Книгу? Зараз придложениє видалила.
Скорей всего у них есть ваша тел книга - если приложение было, но звонить могут не всем, а выборочно

Назад
Угорі