Кому такое присылали? Кто теперь я точно не смогу выехать за границу?!!

• Автор теми Автор теми Mota
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Mota

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Mota не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
EADR
Ваші дані передані до «Єдиного реєстру Боржників». За відсутності оплати за Дог. №602844, Вам буде відмовлено в перетині кордону та оформлені субсидії. т:0684998597

EADR
Ваші дані передані до «Єдиного реєстру Боржників». За відсутності оплати за Дог. №602844, Вам буде відмовлено в перетині кордону та оформлені субсидії. т:0684998597
А субсидія тут яким боком???)))

Сьогодні теж написала але я навіть уявлення немаю хто , що і звідки

Вкладення

• 33109B9B-A33E-4655-9EF8-13A4BE18F995.webp
    33109B9B-A33E-4655-9EF8-13A4BE18F995.webp
    30.9 Кб · Перегляди: 59
До Єдиного реєстру боржників передається інформація при наявності рішення суду , або постанови державного виконавця про відкриття виконавчого провадження. Постановою державного виконавця обмежуються у перетині кордону боржники - платники аліментів.

Бо її зараз більшість людей всіма силами намагається отримати ?
Нє, ну знайшли чим лякати!))
Складається враження, що в них в головах, замість сірої речовини, тормозна рідина...

EADR
Вы думали в сказку попали? Нет! Вы в жизнь вляпались! :dntknw: :sarcastic:

мне сегодня вообще Укрколлект от кредитМаркета прислали, что 09.01. приготовлено мое выселение с квартиры )))ржала долго...при остатке долга в 1500 и задолженности в 1200,00. они там нюхают наверное ......ну как такое можно написать...и думать потом, что я быстро побегу платить.....

EADR
Так зайдите в реестр и посмотрите. Они ничего кроме как звонить и писать грозные смски не могут!!!!!

EADR
Мы с мамой тоже смеялись с этого сообщения, потому что в субсидии нам все равно отказали еще до этого))

одна радость в жизни-выехать за кордон и субсидию оформить...ну хоть бы подумали каким образом наличие долгов может повлиять на оформление субсидии...вообще тупые...значит на поездку заграницу у человека есть бабло,а за хату заплатить нет...нелогычно...

EADR
Мне, кстати, тоже такую туфту прислал Инкассо за КачайГроші на мыло... х*рня все это
Ой, вру))) Тоже ЕАДР) Совсем память девичья

Цікавить питання чи дадуть субсидію моїй мамі якщо я приписана в неї дома, і на мене відкрите виконавче провадження, адже десь читала що боржникам по аліментах не дають при виконавчому провадженні, а щодо МФО ?

Назад
Угорі