Кому таке приходило

• Автор теми Автор теми Наталія1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K

Наталія1993

Форумчанин
Дописи
92
Реакції
22
Бали
5065
Наталія1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали смс,що 04.12.2019,' приїдуть колектори для примусового стягнення боргу. Просрочки ще й місяць немає. Це лякають,чи дійсно приїдуть?

Прислали смс,що 04.12.2019,' приїдуть колектори для примусового стягнення боргу. Просрочки ще й місяць немає. Це лякають,чи дійсно приїдуть?
читайте форум! и еще раз читайте! и тогда не будет подобных вопросов. никто никуда не приезжает

Никто не приедет и не надейтесь. И кстати, на будущее, будут еще обещать, тоже не не дейтесь. Единствинные маники потом отписываются, "мы приезжали, а вас не было дома", креативщики. :sorry:

хочете перевірити - будьте завтра дома. :)
ніхто не приїде, заспокойтесь. мені таких вже декілька приходило. потім можуть написати, що були за місцем вашої реєстрації, а вас не було дома. ну щось таке... :)

З МФО їздить лише готівочка,і то коли велика сума та для показу їздять,а за решту можете забути та не реагувати на ніякі смс

Не приїдуть. Хіба що ви живете в місті де є їхня конторка.А так ні, лякають всіх але не приїжджають.

Мені також прийшов лист по вказаній адресі як місце проживання.Ваш борг може бути стягнутий приватними виконавцями оплатіть борг 78050,98 до 26.11.19 на хвилинку вже 03.12.19.Прийшло вчора.Тіло 10 000 і безліч пролонгацій.Від 2000 до 3500 кожного місяця.

Прилетят на летающей тарелке с ордером на кесарево сечение!
Вы же за полтора месяца от регистрации должны бы были уже знать это.

Я живу в місті, де є майже кожна контора, то ніхто за рік і не приїхав.
Тим краще!!! Бо в однієї моєї знайомої мікрохвильовку одного разу винесли з хати. Я була в шоці як вона мені розказала. Кажу треба було поліцію викликати. Але каже злякалася що трясло всю...

Все одно переживаю, мене то дома немає, але є мама і мій син, за них сильно переживаю

Тим краще!!! Бо в однієї моєї знайомої мікрохвильовку одного разу винесли з хати. Я була в шоці як вона мені розказала. Кажу треба було поліцію викликати. Але каже злякалася що трясло всю...
Ви що ,смiшнi?Хто винiс?

Хто виніс??? Куди винесли???

Назад
Угорі