Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отакої лютої херні не читав давно.Це вони що типу тіло пропонують? Поки гроші є думав один з ..... заплачу, дзвоню на вайбер - трубку не беруть, поділіться в кого були такі листи і чи щось вирішили.
Я вже додзвонився, розвод, щоб вивести на звязок. Десь 30хв. говорили на "різні теми", але суть: "де ви прочитали, що кредит буде закрито, якщо ви запл. тіло?, там мається на увазі, що якщо ви запл. тіло, я можу подати на розгляд директору на акцію списання, але це буде не менше ніж 2тіла". Після мого "прощавайте" почала писати на вайбер, що сьогодні останній день подачі на акцію, мені погоджено закр. за 5800(тіло 3500). P.S. Сьогодні від credexpres по лоані прийшло смс закр. по списанню за 3000(тіло 2500), думаю, ладно, передз., поки є кошти запл., хоч на один менше буде. Там мене взагалі повеселили: "добрий день Володимир...., бла-бла-бла, 16000 до 30.08., бо буде..., ну як завжди," видно читав, я кажу "це все чудово, ви ж смс прислали, про списання" він -"вам смс прийшло 30хв., ви не відреагували", - "я ж і дзвоню, що я мав протягом секунди відреагувати" , він - "а в смс не було вказано, який термін акція діє", ще раз швидко нагад що мені "пі...ц" і трубку кинув. Хочеш щось погасити, а отак... Але цей хоч настрій підняв.Да мне тоже пришёл, думаю может за тело возможно договориться?
У меня Error ?Мені сьогодні прийшов такий же, не дивлячись на те, що кредит по акційному списанню сплатила щє на початку липня. Номер вайбер не відповідає - я телефонувала на номер який є в них на сайті. Мені сказали не хвилюватись і що це просто масова розсилка і мій кредит закриють після свят. Так що можна не хвилюватись, ніхто точно не приїде.