Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не судіть строго? порадьте назву теми?Заголовок темы - Агонь !!!
Мене не зачіпали півтора місяці, а тут смс прислали. Я їхню програму видалила з телефону, може через це не дзвонили нікому з близьких( хоча, може це я себе так тішу?). Думаю, коли продадуть мій борг, то ті вже почнуть кошмар ти всіх...Прсрочка 6 місяців....десь пропали....
Самій цікаво ...де поділися ..но від них колектори ще не звонили ....Мене не зачіпали півтора місяці, а тут смс прислали. Я їхню програму видалила з телефону, може через це не дзвонили нікому з близьких( хоча, може це я себе так тішу?). Думаю, коли продадуть мій борг, то ті вже почнуть кошмар ти всіх...
Удаляйте не удаляйте, а номера есть всё равно! Я через нацком решил проблему смартивейМене не зачіпали півтора місяці, а тут смс прислали. Я їхню програму видалила з телефону, може через це не дзвонили нікому з близьких( хоча, може це я себе так тішу?). Думаю, коли продадуть мій борг, то ті вже почнуть кошмар ти всіх...
Я не суджу. Просто є цілий розділ на цю тему. Я впевнений, що трохи його почитавши - знайдете всі відповіді.Не судіть строго? порадьте назву теми?
Дякую. Обов'язково зайду, прочитаю. Просто, як то кажуть, хто питає, той не блудить...Я не суджу. Просто є цілий розділ на цю тему. Я впевнений, що трохи його почитавши - знайдете всі відповіді.
![]()
Smartiway
Відгуки про Smartiway, методи роботи, займ на карту з простроченнями, онлайн займ на карту терміново, мікрозайм в Україніanticollector.ua
Это тело случайно не Вечеславом представляется?Расскажу как было у меня,после 3-х недель просрочки начало звонить некое подобие на человека ,и звонило по всем номерам,тело было 13к,находило оно номера некие(знакомых),спустя час я нашёл его номер,работает данное тело в 2-х офисах,первое на демеевке,второе возле метро палац спорта в тоже офис Fn-150
На демеевке лично могу показать их гадюшник,на палаце не впустят и до лифта
Мене после звонка на 1545 уже три дня не звонят. Чего ждать дальше?Удаляйте не удаляйте, а номера есть всё равно! Я через нацком решил проблему смартивей
Как решили проблему с ними. Поделитесь пожалуйста!!!Удаляйте не удаляйте, а номера есть всё равно! Я через нацком решил проблему смартивей
threads/dumaju-pobeda-nad-smartivej.5969/Как решили проблему с ними. Поделитесь пожалуйста!!!
Як саме рішили проблему в нацком яку заяву слалиУдаляйте не удаляйте, а номера есть всё равно! Я через нацком решил проблему смартивей
Вони оце 6 місяців усіх обдзвонювали і слали смс?Прсрочка 6 місяців....десь пропали....
Написал в свободной форме обрашение и указал что и какЯк
Як саме рішили проблему в нацком яку заяву слали