Кому продать смартівей?

• Автор теми Автор теми Fotina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Fotina

Форумчанин
Дописи
462
Реакції
450
Бали
443
Fotina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
.......... ви ігноруєте вимоги Smartiway! Кредит буде продано колекторській компанії. 0800331034
Кому вони продать? Чого далі чекати?

Прсрочка 6 місяців....десь пропали....
Мене не зачіпали півтора місяці, а тут смс прислали. Я їхню програму видалила з телефону, може через це не дзвонили нікому з близьких( хоча, може це я себе так тішу?). Думаю, коли продадуть мій борг, то ті вже почнуть кошмар ти всіх...

Мене не зачіпали півтора місяці, а тут смс прислали. Я їхню програму видалила з телефону, може через це не дзвонили нікому з близьких( хоча, може це я себе так тішу?). Думаю, коли продадуть мій борг, то ті вже почнуть кошмар ти всіх...
Самій цікаво ...де поділися ..но від них колектори ще не звонили ....

Удаляйте не удаляйте, а номера есть всё равно! Я через нацком решил проблему смартивей

Не судіть строго? порадьте назву теми?
Я не суджу. Просто є цілий розділ на цю тему. Я впевнений, що трохи його почитавши - знайдете всі відповіді.

Я не суджу. Просто є цілий розділ на цю тему. Я впевнений, що трохи його почитавши - знайдете всі відповіді.
Дякую. Обов'язково зайду, прочитаю. Просто, як то кажуть, хто питає, той не блудить...

Расскажу как было у меня,после 3-х недель просрочки начало звонить некое подобие на человека ,и звонило по всем номерам,тело было 13к,находило оно номера некие(знакомых),спустя час я нашёл его номер,работает данное тело в 2-х офисах,первое на демеевке,второе возле метро палац спорта в тоже офис Fn-150
На демеевке лично могу показать их гадюшник,на палаце не впустят и до лифта

Это
Расскажу как было у меня,после 3-х недель просрочки начало звонить некое подобие на человека ,и звонило по всем номерам,тело было 13к,находило оно номера некие(знакомых),спустя час я нашёл его номер,работает данное тело в 2-х офисах,первое на демеевке,второе возле метро палац спорта в тоже офис Fn-150
На демеевке лично могу показать их гадюшник,на палаце не впустят и до лифта
Это тело случайно не Вечеславом представляется?
Удаляйте не удаляйте, а номера есть всё равно! Я через нацком решил проблему смартивей
Мене после звонка на 1545 уже три дня не звонят. Чего ждать дальше?

Назад
Угорі