кому першому плати МФО? Банківські карти?чи кредит Ідеа Банк?

• Автор теми Автор теми Роман568642
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Роман568642

Читач
Дописи
11
Реакції
5
Бали
2560
Роман568642 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день всім, читаю форум вже 10 днів, хочу почути вашу пораду, в мене десь +- 30 МФО на суму тіла десь 150 тисяч+-
Банківські карточки 90 тисяч.
Ідеа банк 18200грн
Я зараз знаходжусь в Польщі на роботі заробляю +- 20-25 тисяч
Брав кредити МФО коли знаходився в Польщі бо були проблеми і срочно треба були гроші.
Писав всім МФО щоб припинили нараховувати відсотки я по трошки віддам, але алексредіт тільки пішов на зустріч розтермінували решту не хочуть.
В мене тільки йдуть перші дні просрочки.
Тепер скажіть як вони будуть діяти ті колектори, бо дома мама є і я переживаю за нею брат проживає в іншому селі і за нього переживаю вони нічого не можуть зробити зі здоровям це тільки погрози?
І підкажіть кому першому плати МФО? Банківські карти?чи кредит Ідеа Банк?
Руки опускаються незнаю що робити?

село конечно посудачит, но сим карты надо поменять, если будут в селе к родным приставать- пусть говорят, что не в курсе, вы на заработках, может у вас документы украли...

Тепер скажіть як вони будуть діяти ті колектори, бо дома мама є і я переживаю за нею брат проживає в іншому селі і за нього переживаю вони нічого не можуть зробити зі здоровям це тільки погрози?
Так, це тільки страшилки, нічого вони не зроблять. Обов'язково нові сімки родині. Спокійно працюйте, стайні будете закривати потім, і то на вигідних для вас умовах.

Вообще никому ничего не выплачивать, обойдуться.
А квартиру не заберуть?банки?МФО?
І ще! Не вестись на всяких "адвокатів" "юристів" та інших "рішал"
Я чуть не повівся і не заплатив 15тисяч, бо вже не знав куда йти, але потім слава богу до вас попав і побачив що це розвод

Я чуть не повівся і не заплатив 15тисяч, бо вже не знав куда йти, але потім слава богу до вас попав і побачив що це розвод
Я думаю, что им деньги нужны, а не квартиры. Они ж за них коммуналку оплачивать не будут...

Ну а как иначе? Всё... Обнуление.
Ще таке питання якщо вони подадуть в суд мені не прийдеться їхати на Україну...?
Я думаю, что им деньги нужны, а не квартиры. Они ж за них коммуналку оплачивать не будут...

Ну а как иначе? Всё... Обнуление.
Ще таке питання якщо вони подадуть в суд мені не прийдеться їхати на Україну...?

Роман568642, на главной есть их контакты. Выбирайте любого) но рано ещё.

Крч, если Вы не тролль, лжец или сотрудник отдела взыскания, то держите ссылку - Єдиний реєстр боржників

Если Вас там нет, то Вы ничего никому не нужны. Всё. Все свободны.

В суд если потянет, то вот ещё одна ссылка - Електронний суд (заходите сюда с электронной подписью, полученной в "ПриватБанке")

Никуда ехать не нужно.

А квартиру не заберуть?банки?МФО?

Не заберуть квартиру, на рахунок цього не переймайтеся. Можуть трохи нерви потріпати дзвінками і повідомленнями на всі відомі месенджери, особливо люблять вайбер чомусь. Соцмережі собі і всім близьким - закрити. І просто морозитись)) Дзвінків і смс через якийсь час поменшає, а потім і якийсь конструктив в перемовинах з'явиться. Але на це час потрібен. Не менше 3-х місяців, а то і більше по деяким стайням.

Решайте проблемы по мере их поступления. Советую не бежать впереди паравоза и не искать в лабиринте выходы) Можно заблудиться на долго?

Назад
Угорі