Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так конечно к концу месяца у всех шараг критические дни начинаютсяУ Алексов критические дни видимо, уже не знают где деньги брать, так выдумывают басни различные.
Так конечно к концу месяца у всех шараг критические дни начинаютсяУ Алексов критические дни видимо, уже не знают где деньги брать, так выдумывают басни различные.
два рза написано, а як я маю 2 лайка поставити?Так конечно к концу месяца у всех шараг критические дни начинаются
Так конечно к концу месяца у всех шараг критические дни начинаются
Это интернет у меня подвисает:!а можете 2?два рза написано, а як я маю 2 лайка поставити?
так норм???Это интернет у меня подвисает:!а можете 2?
Ладно проконалотак норм???
мне тоже интересно , тоже сегодня получилаМне пришло оплата долга в рассрочку до 4 месяцев до - 95%. и номера как в первом скрине. Это списание до тела. Это они предлагают рассрочку тела или как понимать?
И мне пришло.Аттракцион неслыханной щедрости!мне тоже интересно , тоже сегодня получила
Видишь какие они щедрые )))А мы все пишем злюки злюкиИ мне пришло.Аттракцион неслыханной щедрости!
Тоже не ходила, не смотрела, что там? Я - нет)Видишь какие они щедрые )))А мы все пишем злюки злюки
Мне пришло оплата долга в рассрочку до 4 месяцев до - 95%. и номера как в первом скрине. Это списание до тела. Это они предлагают рассрочку тела или как понимать?
А мне не прислали, жлобы)И мне пришло.Аттракцион неслыханной щедрости!
неее, бо зашла на почту а там огого какая поемаТоже не ходила, не смотрела, что там? Я - нет)
Огоо, загроза для оточуючих осіб! Короче, весь спектр бреда для того, чтобы выманить на контакт. Ага, счас!)неее, бо зашла на почту а там огого какая поема
ОФІЦІЙНЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ
За Вашим договором про надання кредиту відсутні нарахування пені та штрафів, але передбачений фіксований тип незмінюваної процентної ставки за кожен день користування кредитом, тобто триває нарахування відсотків в звичайному режимі доки борг не буде сплачено.
Таким чином, Ваш борг збільшується.
Щодо осіб, які порушили виконання договірних зобов'язань, будуть ініціюватися наступні заходи:
- внаслідок несплати свого боргу Ви створюєте загрозу для оточуючих Вас осіб, які з Вашої вини можуть отримати статус віктивних осіб та будуть нести невідворотні наслідки відшкодувань завданної Вами шкоди;
- арешт всіх розрахункових і поточних рахунків за зарплатним, соціальним, пенсійним та ін. проектами;
- внесення ІПН до бази боржників, що тягне за собою неможливість співпраці з усіма фінансовими організаціями України та ускладнить можливість працевлаштування;
Ваші платежі по кредиту і регулярне перерахування коштів на погашення боргу є єдиним способом унеможливити застосування щодо Вас заходів, перерахованих вище.
Клієнтам, які самостійно ініціюють контакт з кредитором і нададуть свої пропозиції щодо виходу з ситуації, що склалася, першочергово буде надана можливість реструктуризації боргу, кількість яких обмежена.