Комментарии в соц сетях

• Автор теми Автор теми hdzk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 991

hdzk

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
6
Бали
3
hdzk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приходят смс на телеграмм от всяких левых людей без всяких опознавательных в плане с каких контор, где расписаны номера телефонов и ссылки на инстаграм и фейсбук. У кого так было? Как реагировать? Оповещали ли этих указанных контактов? Везде во всех соц сетях профили у меня закрыты.

Приходят смс на телеграмм от всяких левых людей без всяких опознавательных в плане с каких контор, где расписаны номера телефонов и ссылки на инстаграм и фейсбук. У кого так было? Как реагировать? Оповещали ли этих указанных контактов? Везде во всех соц сетях профили у меня закрыты.
Нові кредити є?

Мені пишуть на телеграм,не каже з якої кантори,сьогодні коментував дописи знайомих,що я шахрай,не представляєть ніхто не знає хто це?
Є нові кредити але не в прострочці
Є гроші продали кредитпроінвест(з ними спілкуюся у вайбер)вроді домовився
Також є євакеш,ізікеш,просто кредит,треба кредит та інше

Мені пишуть на телеграм,не каже з якої кантори,сьогодні коментував дописи знайомих,що я шахрай,не представляєть ніхто не знає хто це?
Та інше то хто?

А заблокувати невідомих - не ,слабо ?

а в телеграмі там ж є налаштування щоб приходили повідомлення тільки від контактів
встановіть двоетапну авторизацію, в мене дзвонарі намагались зламати все

а в телеграмі там ж є налаштування щоб приходили повідомлення тільки від контактів
встановіть двоетапну авторизацію, в мене дзвонарі намагались зламати все
Це ж треба колупатись в налаштуваннях ,краще поскіглити що коментують )

ну телеграм досить захищений, якщо налаштувати то туди ніхто не проб'ється, то вайбер трохи дірявий)

ну телеграм досить захищений, якщо налаштувати то туди ніхто не проб'ється, то вайбер трохи дірявий)
Але і вайбер теж налаштовується і доволі не погано ,так повідомлення доходять ,а там обирай чи хочеш читати,чи блокуй відразу

Але і вайбер теж налаштовується і доволі не погано ,так повідомлення доходять ,а там обирай чи хочеш читати,чи блокуй відразу
ну так, в телеграмі мені здається просто більше налаштувань конфіденційності, ну короче кожне має свої плюси і мінуси

Пишуть під постами і дописами моїх друзів а не у мене на сторінці

Вияснив євоші
Якщо закрита сторінка, тобто приватна. Як вони можуть друзів побачити? У ФБ наприклад не показує друзів, якщо закритий профіль. Просто в мене теж закритий. Давно вже дуже, до протер мінування.

Останнє редагування:
Якщо закрита сторінка, тобто приватна. Як вони можуть друзів побачити? У ФБ наприклад не показує друзів, якщо закритий профіль. Просто в мене теж закритий. Давно вже дуже, до протер мінування.
Правильно зробила ,а у кого не закритий профіль ,то і лізе увесь непотріб )))

На концерт ходили?
Ні)) я їздила до мами, так гарно час провели! Відпочила, фізично попрацювала на квітнику, виноград зрізала спілий, трішки помандрувала дорогою, така красива осінь навколо!! Навіть взяла вихідний сьогодні, щоб вихідні і пн побути. Лиш на вечір приїхала в місто. Перезавантажилася!!!

Назад
Угорі