Коли продають долг?

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 846

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пару днів назад була сумма 8000, сьогодні 6000 або через 2 дня продадуть. А я вже написала на них на НБУ. Коли вони продають?

А бог його знає вже не пам'ятаю.

І які були дії калів?
Кстаті, хочу сказати ця шарашка здається сама перша знайшла моїх батьків. Но ми сразу оплатили, бо там тіло було маленьке.

Кстаті, хочу сказати ця шарашка здається сама перша знайшла моїх батьків. Но ми сразу оплатили, бо там тіло було маленьке.
Я думаю що це вони фото з паспортом розсилали. Кого знайшли не знаю прострочка десь 3-4 міс. Точно не пам'ятаю

От себя писал, я изначально хотел закрыть !!! Там тело малое, но пошли просрочки 50 дней примерно.. платежа, пролонгации отсутствовали, поэтому признал договор , указал все данные по кредиту, с лк скачал договор и предоставил им.. описал проблемы финансовые, хочу закрыть но сумма набежала не подъемная.. Поищите лучше у знатоков, что и как писать. Может вы договор не признаете, в этом я не советчик.

С теми хотелками, что они рисуют - без суда не надо и платить им ничего. А в суде можно как раз все эти неадекватные хотелки убрать (да и в исковых заявлениях обычно уже не рисуются запредельные суммы, которые вообще с потолка взяты)

Назад
Угорі