CreditKasa Коли починають дзвонити третім особам/рідним?

• Автор теми Автор теми myshka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 832

myshka

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
21
Бали
168
myshka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть , в мене 7 днів протермінування. Коли починають дзвонити третім особам/рідним?

Бо мені кажуть що вони мовляв не дзвонять. Тільки позичальнику. Але читала іншу інфу. Цікаво як зараз
Будуть дзвонити не лише позичальнику. І 7 днів вже достатній термін, щоб це почати. Але найбільше дзвінків мабуть попре в період від одного місяця до 4. Це самий пік

Скажіть , а що краще написати , щоб далі відстрочку по тій сіний кнопці чі як ?

Бо мені кажуть що вони мовляв не дзвонять. Тільки позичальнику. Але читала іншу інфу. Цікаво як зараз
Можна монетку підкинути. Так, абсолютний рандом, Вам вище все вірно описали.

Можна монетку підкинути. Так, абсолютний рандом, Вам вище все вірно описали.
Це взагалі дивно. Дзвонять тільки позичальнику... Там в договорі в кожного МФО зараз як мінімум 3 номери вже є. Тобто в будь-якому випадку пару людям будуть дзвонити. Просто далеко не факт, що всі кому подзвонять про це скажуть.

Це взагалі дивно. Дзвонять тільки позичальнику... Там в договорі в кожного МФО зараз як мінімум 3 номери вже є. Тобто в будь-якому випадку пару людям будуть дзвонити. Просто далеко не факт, що всі кому подзвонять про це скажуть.
тому що бувають адекватні люди які не реагують і не спілкуються з шахраями і дебілоїдами

Назад
Угорі