Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Коли захочуть)Підскажіть , в мене 7 днів протермінування. Коли починають дзвонити третім особам/рідним?
Бо мені кажуть що вони мовляв не дзвонять. Тільки позичальнику. Але читала іншу інфу. Цікаво як заразКоли захочуть)
Будуть дзвонити не лише позичальнику. І 7 днів вже достатній термін, щоб це почати. Але найбільше дзвінків мабуть попре в період від одного місяця до 4. Це самий пікБо мені кажуть що вони мовляв не дзвонять. Тільки позичальнику. Але читала іншу інфу. Цікаво як зараз
як повезе)Цікаво як зараз
ну якшо точно знаєш що за 15 днів знайдеш гроші і сплатиш - пишиСкажіть , а що краще написати , щоб далі відстрочку по тій сіний кнопці чі як ?
Можна монетку підкинути. Так, абсолютний рандом, Вам вище все вірно описали.Бо мені кажуть що вони мовляв не дзвонять. Тільки позичальнику. Але читала іншу інфу. Цікаво як зараз
Це взагалі дивно. Дзвонять тільки позичальнику... Там в договорі в кожного МФО зараз як мінімум 3 номери вже є. Тобто в будь-якому випадку пару людям будуть дзвонити. Просто далеко не факт, що всі кому подзвонять про це скажуть.Можна монетку підкинути. Так, абсолютний рандом, Вам вище все вірно описали.
тому що бувають адекватні люди які не реагують і не спілкуються з шахраями і дебілоїдамиЦе взагалі дивно. Дзвонять тільки позичальнику... Там в договорі в кожного МФО зараз як мінімум 3 номери вже є. Тобто в будь-якому випадку пару людям будуть дзвонити. Просто далеко не факт, що всі кому подзвонять про це скажуть.
Це тактому що бувають адекватні люди які не реагують і не спілкуються з шахраями і дебілоїдами