Коли гофінго тіло кредиту пропонує?

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю і тих лошар тоже....тіло 2500 грн. Прострочка з квітня. Нині найшли мою одногрупницю колишню, з якою навіть особо не спілкувалася і номера її не маю. Сказали що вона поручителька. Що ще можна від них очікувати? І коли приблизно вони тіло пропонують?

В мене нікого не знайшли, за 11 міс один раз на контакний дзвонили типу передати...тіло починають пропонувати десь ща місяців 6, часто потім пропонують його? вони дзвонять, робот переважно перший місяць, потім смс інколи

В мене нікого не знайшли, за 11 міс один раз на контакний дзвонили типу передати...тіло починають пропонувати десь ща місяців 6, часто потім пропонують його? вони дзвонять, робот переважно перший місяць, потім смс інколи
А в мене вони вирішили одногрупників зібрати чи що...) хотя більше ніхто нічого не казав. А дзвонили тій одногрупниці якої я навіть номер не маю

Ні, у грудні 2019 захистила диплом
А, ясно.. А я думала может лет 10 назад, думаю странная у них логика.. Мне они после нацком списали до двух тел, но тело у меня 500 грн))) может вам больше спишут попробуйте черкнуть в нацком

Назад
Угорі