Коллекторы угрожают родителям!

• Автор теми Автор теми Богдан Чорнобай
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Чорнобай

Форумчанин
Дописи
46
Реакції
18
Бали
283
Богдан Чорнобай не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня ситуація в тому що в мене просрочки у мікро займах колекторы звонят каждый день до батьків і до сестри і погрожають разними методами і так же і до мене звонять і батьки казали шо вже у сільську раду звонили. Я не проживаю по місце приписки. Підскажіть як вчинити в даному випадку грошей нема закрити кредити в них.

Доброго дня ситуація в тому що в мене просрочки у мікро займах колекторы звонят каждый день до батьків і до сестри і погрожають разними методами і так же і до мене звонять і батьки казали шо вже у сільську раду звонили. Я не проживаю по місце приписки. Підскажіть як вчинити в даному випадку грошей нема закрити кредити в них.
А хто саме дзвонив?

Якщо у вас такі компаніі є,як смартивей та кешбери ,то я вам не заздрю.Вони відморожені зовсім.Ці cyku дзвонять всім і вся!Я проживаю у селі,всі один одного знають,сільський голова охуі@ий ,що йому за мене дзвонять (кешбері )по 170 разів вимагають борг.Сказали,що я написала його поручителем.Коли з ним розмовляла,то розказала,що це шахраі,він іх послав)Із коллектором смартівей домовилась про оплату ,закрию на наступній неділі.

Объясните родителям что не надо с ними говорить,по моему личному опыту ( у меня очень отчим с ними любит говорить) , звонят тем кто с ними говорит...вот отчиму звонят ...у меня стало меньше звонков,тьфу тьфу ...я с ними не контактирую .

А хто саме дзвонив?
Швидко Гроші в сільську раду звонили
А на мобильний телефон звонят каждий день це Ваша готівочка, Кредіт каса, Мілоан, Манівео, Центро кредит і ше пару компаній.

minfin.com.ua/2019/09/30/39227683/

В нацком писали на них?

Янамагалася написати електронне звернення для початку,надумаю кнопку відіслати,а мені вибиває код не вірний,і не відсилає,що робити?
Я тільки поштою все відсилала і то курєрсько доставко.

На яку контору писали скаргу?чи був позитивний результат?
На всі пишу що маю, Десь написали що повернути тіло і відсоток , десь написали що договір не дійсний. У мене море переплат то я нікому нічого не збираюсь вертати.

На всі пишу що маю, Десь написали що повернути тіло і відсоток , десь написали що договір не дійсний. У мене море переплат то я нікому нічого не збираюсь вертати.
У мене у договорі з Є гроші не правильно написано прізвище взагалі і передплата,чи даний договір дійсними?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі