Коллекторы грозят обзвонить всех

• Автор теми Автор теми Миша1984
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Миша1984

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
4
Бали
5060
Миша1984 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
,еводня позвонил какйто номер приставелся колекторской компонией по кредит плюс сказал мы вас выкупили предложыл заплотить 15т тело было 10т просрочка 30дней .Я откозался потому что нет денег и сразу пошли угрозы нашли жену тетку начали звонить .что делоть незнаю ношли даже ребенка сказали будут звонить в школу

,еводня позвонил какйто номер приставелся колекторской компонией по кредит плюс сказал мы вас выкупили предложыл заплотить 15т тело было 10т просрочка 30дней .Я откозался потому что нет денег и сразу пошли угрозы нашли жену тетку начали звонить .что делоть незнаю ношли даже ребенка сказали будут звонить в школу
я вот такие письма сейчас отправляю заказным письмом с описью вложения, надеюсь подействует. Нет - буду жаловаться всюду ( еще не готов полный список куда тут народ с форума жалуется, поищите на форуме)

Вкладення

Наскільки я знаю це тіж самі алекс кредіт нічого вони не зроблять , тільки пару дзвінків, нах*р посилать або в суд, в суд вони не звертаются оскільки працюють на птічих правах...

Это скорее всего сам кредит + наяривать. А сказали, что продали, чтобы ответственность за звонки с себя снять. Смысл им после месяца просрочки Ваш договор продавать? А что делать - рецепт известен. Если кому то будут звонить, то все равно официально представляется не будут, а это мошенничество. А Вам нужно заблокировать звонки с неизвестных всей семье и обязательно ребенку, предварительно объяснив про то, что такое мошенничество и почему установлена на телефоны специальная программа.

я вот такие письма сейчас отправляю заказным письмом с описью вложения, надеюсь подействует. Нет - буду жаловаться всюду ( еще не готов полный список куда тут народ с форума жалуется, поищите на форуме)

у него нет возможности просматривать на электронку надо кинуть файл

указываем кому пишем , юр адрес кому

пишем

свое ФИО , адрес проживания
Заява​

До мене, _________________________________________________________________________________, і моїх близьких надходять телефонні дзвінки від осіб, що представляються представниками вашої організації____________________________________________________________________________________, з вимогою виконання невідомих мені кредитних зобов'язань по договору №__________. У зв'язку з цими фактами прошу надати мені документи, що підтверджують існування таких правовідносин між мною і вашою організацією, а саме:

• Належним чином оформлений кредитний договір (усі які були і існуючи);

• Платіжне доручення щодо зарахування коштів на мою банківську картку;
  • Інформацію, щодо обробки моїх персональних даних, а саме перелік персональних даних та підстава на якій Ваша компанія здійснює їх обробку;
  • Детальний розрахунок моєї заборгованості за вказаним договором на поточну дату з урахуванням законодавчо вставлених вимог до такого розрахунку, включаючи суми нарахувань та погашень, дати операцій, нараховані проценти, комісії, штрафи, пеню та ін
  • Припинити дзвінки працівників до мене ,та моїх знайомих з вимогою погасити заборгованість.
  • Надати відповідь на цей запит у терміни, вказані у абзаці 1 ст.20 Закону України «Про звернення громадян.
  • Копіїї ліцензій,на підставі яких ,відбувається діяльність компанії. керуючись ч.3 ст.32, ч.4 ст.42 Конституції України, ст.ст.56 та 62 Закону України «Про банки та банківську діяльність», ч.1 ст.4 та ч.2 ст.11 Закону України «Про захист прав споживачів», п.1.3 глави 1, п.2.1 та п.2.2 глави 2 Правил надання банками України інформації споживачу про умови кредитування та сукупну вартість кредиту, затверджених Постановою Правління НБУ від 10.05.2007 №168, п.3.1 глави 3 Правил зберігання, захисту, використання та розкриття банківської таємниці, затверджених Постановою Правління НБУ від 14.07.2006 №267, враховуючи п.1 результативної частини Рішення Конституційного суду України від 10.11.2011 №15-рп/2011

Ще раз зазначу, що я прошу надіслати оригінали довідок та копії документів, завірені у встановленому порядку підписом службової особи (уповноваженої статутом підприємства) та мокрою печаткою компанії.

Попереджаю, що в разі відсутності або неповної відповіді на цей лист, а також порушення термінів його розгляду, продовження телефонних дзвінків після отримання Вами цього листа, а також встановлення факту, що зазначені особи не є Вашими працівниками, я залишаю за собою надане мені чинним законодавством України право звернутись за захистом своїх інтересів зі скаргами до:

• Органів Міністерства внутрішніх справ;
  • Прокуратури;
  • Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів;
  • Національного Банку України;
  • Державної служби з питань захисту персональних даних;
  • Судових органів;
  • Засобів мас-медіа.
Нагадую, що відповідно до ст.2123 Кодексу України про адміністративні правопорушення:

«Незаконна відмова у прийнятті та розгляді звернення, інше порушення Закону України "Про звернення громадян" -

тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частинами першою - шостою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, -тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від шістдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до тридцяти годин.»

Також, відповідно до ч.2 ст.11 ЗУ «Про захист прав споживачів»:

«У разі ненадання зазначеної інформації суб'єкт господарювання, який повинен її надати, несе відповідальність, встановлену статтями 15 і 23 цього Закону».

Наголошую, що дане звернення жодним чином не є дією, що свідчить про визнання мною будь-якого боргу чи іншого обов’язку.

Згідно ч. 4 та п. 3 ч. 5 ст. 19 Закону України «Про захист прав споживачів» наполегливо прошу, припинити стосовно мене, та моїх знайомих, здійснення заходів агресивної підприємницької діяльності. А саме, постійні телефонні дзвінки, надсилання смс повідомлень за моїм номером (ваш тел..) та електронних листів на мою електронну адресу _ (эл.адрес)

Прошу діяти в рамках закону та пам´ятати про такі статті закондовства України:
Частина 3 ст. 512 ст. 1076 Громадянського Кодекса України,
Ст.60,62 Закона України,
частина 6 ст.23 Закона України "Про Інформацію", и статью 32 Конституциї Украини
ст.182 (Порушення недоторканності приватного життя.), 189 (Вимагання), 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов´язань) Кримінального кодекса України.
В випадку повторных дзвінків ,від вас або співробітників вашої організації , а також приїзд за адресою мого проживання, ці дії будуть розцінюватись як вимагання і ви , і ваші співробітники будуть притянуті до відповідальності згідно з Законом України.

Нагадую , що такі відомості як персональні дані, відповідно до ст. 5 Закону України «Про захист персональних даних» становлять комерційну таємницю і можуть розголошуватись лише за рішенням особи, відповідного органу та у передбачених Законом випадках.

Відповідно до статті 5 Закону України «Про захист персональних даних» Персональні дані можуть бути віднесені до конфіденційної інформації про особу законом або відповідною особою.

Стаття 16. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Стаття 6. - мета обробки персональних даних має бути сформульована в законах, інших нормативно-правових актах, положеннях, установчих чи інших документах, які регулюють діяльність володільця персональних даних, та відповідати законодавству про захист персональних даних.

У разі зміни визначеної мети обробки персональних даних на нову мету, яка є несумісною з попередньою, для подальшої обробки даних володілець персональних даних повинен отримати згоду суб’єкта персональних даних на обробку його даних відповідно до зміненої мети, якщо інше не передбачено законом.

Стаття 14 - поширення персональних даних передбачає дії щодо передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб'єкта персональних даних. 2. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Відповідно до вищезазначеного ,згоди на передачу третім особам моїх персональних даних __________________________________________________________________________, я не надавала, а отже будь які дії, спрямовані на передачу та/або використання третіми особами моїх персональних даних будуть прямим порушенням моїх прав а саме норм Конституції, та цього Закону, і в результаті підставою для звернення до суду із відповідною заявою про захист порушеного права.

Стаття 21. Про передачу персональних даних третій особі володілець персональних даних протягом десяти робочих днів повідомляє суб'єкта персональних даних, якщо цього вимагають умови його згоди або інше не передбачено законом.

Тому, вимагаємо не розголошувати мої персональні які були надані вам під час укладення договору позики, а також не передавати їх третім особам (включаючи колекторській фірми).

У разі ,якщо Ви розповсюдите персональні дані ,щодо моєї особи, то я буду змушена звернутись до правоохоронних органів та суду із відповідною заявою.

Даний запит підписано мною, Філюк О.М особисто внизу кожного аркуша та в цілому в кінці.

Дякую за швидкий розгляд та відповідь на мій лист.

Наполегливо прошу звести спілкування зі мною до листування поштою України у письмовому вигляді листом до запитання на адресу:

З повагою,__________________________________ (Ф.И.О.)
Post automatically merged:

пробели заполнить кому письмо пишите , и внизу Ваш адрес для писем

Я на Урядовую гарячую линию пожаловалась по кредит+ и в прокуратуру на них заяву написала,мне больше угроз не поступало,они на меня фотоколлаж сделали,что я в прокуратуру и отнесла,у меня все приняли.

Олененок, Я отправила ,но не такое обширное и без описи. Чувствую надо отправлять новые!!! И подскажите что вы будите делать если вышлют договора? Спасибо.

посмотрю что выслали ( если вышлют) , дальше сверю информацию по их оплатам по моим буду в нацком писать. не вышлют договора тоже куда то буду писать, еще не знаю кому и куда.... еще не все письма отправила. дороговато выходит. одно письмо 48,20 грн, у меня их 11. изучаю вопрос еще. не могу просто сидеть сложа руку, на звонки не отвечаю, мне кажется что эти мфчмошники что то замышляют против))) если будет суд хочу показать что как могла решала вопрос. в Этом месяце закрою последний кредит без просрочки смартивей. в прошлом форзу закрыла. зп официальная у меня минимальная, снимаю квартиру, живу одна. что с меня возьмешь. с января по сентябрь была безработной, вот и влезла в эту жoпy....[/QUOTE]

«Незаконна відмова у прийнятті та розгляді звернення, інше порушення Закону України "Про звернення громадян" -

тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
До чого тут посадові особи?

Звоните на гарячку кредит плюсов и делайте разнос по поводу звонков несовершеннолетнему ребенку. (Судя с ваших слов, что будут звонить в школу, ребенку нет 18-ти) Говорите, что у ребенка произошел неовный срыв и катнули заяву в полицию и будете е##ть их контору в суде. Звонки соседям/друзьям/работодателям и т.д. это одно, но детям не имеют никакого права названивать и что-то требовать.

Релаксика,
До чого тут посадові особи?
ну так ответ дает сотрудник компании у которого есть на то полномочия, к примеру руководитель. в нашем государстве , как я помню есть материально ответственные должности. но я не юрист. я скачала это обращение на форуме отредактировала от себя , что то перевела, что то удалила, ссылки на законы перепроверила .... и вуа ля ! вот такая каляка получилась.... я не юрист если что....

100% Это был Финпротект это ихнии действия конченые твapu такого наделали сцуки , если надумаеш платить проси гарантийное письмо у меня с тела 4000 за 15 дней просрочки 11000 е кеш меня продали финпротект я с ними договариваюсь за 4000 и беру плачу дурачек в телефон мне пообещали сразу скинуть справку о закрытии ну не кто ине скинул звонят каждый день где еще 7 касарей!

Назад
Угорі