Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что вы можете сделать. Скажите пусть не общаются с нимиШо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.
Читати форум і навчатися!!!Шо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.
Шо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.
А якщо приїдутьА что вы можете сделать. Скажите пусть не общаются с ними
Подивіться відео на ютубі відео Артема Зубкова і ЯрославЧИКА (канал "Колектор Україна"). Надіюсь що заспокоїть Вас і насмішить )А якщо приїдуть
Не приедут самоизоляция ж ?А якщо приїдуть
Я шось дуже переживаюПодивіться відео на ютубі відео Артема Зубкова і ЯрославЧИКА (канал "Колектор Україна"). Надіюсь що заспокоїть Вас і насмішить )
[/QUOTE
Никто не куда не приедетА якщо приїдуть
из-за чего Вы переживаете?Я шось дуже переживаю
Если отдали Талиону, то забейте на них, вы никому не должны, а талион пусть в суд подает
Золотые слова!забейте на них, вы никому не должны,
Та пачка,в левом углу-то моя!
Для начала , успокойся, никто тебе ничего не сделает....пусть звонят...они тебе помогли,когда тебе было трудно? эти люди для тебя никто...береги себя и свое здоровье,читай форум,мне очень помог...я уже прошла через звонки родственникам и т.д.моя мама мне очень помогла,в плане поддержки, особенно ,после вчерашнего заявления в полицию...самое главное не бойся всем рассказать про свои кредиты...и тогда уже все пофиг....Шо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.
А ви платили шось, і ви писали заяву в поліцію, чи вони на вас написалиУ
Для начала , успокойся, никто тебе ничего не сделает....пусть звонят...они тебе помогли,когда тебе было трудно? эти люди для тебя никто...береги себя и свое здоровье,читай форум,мне очень помог...я уже прошла через звонки родственникам и т.д.моя мама мне очень помогла,в плане поддержки, особенно ,после вчерашнего заявления в полицию...самое главное не бойся всем рассказать про свои кредиты...и тогда уже все пофиг....
Всі хто тут вже старожили і не дуже, теж переживали, але в свій час зрозуміли, що все, що вони можуть, це звонити і брехати по телефону, і все. Маленькі пакості, якщо на це дивитися тверезо. Будинок не заберуть, майно також, за кордон випустять (ще не вистачало щоб через усіляких телефонних попрошайок нас за кордон не пускали), дітей не заберуть. Це все брехня. Якщо подадуть в суд, тим краще, суд завжди присуджує тіло+50%, а інколи тіло, я якщо пролонгацій було купа то взагалі нічого. Але в суд вони подають рідко, бо всі їх договора то "фількіна грамота ". Будуть довго звонити, і як каже ЯрославЧИК "ху*ню чесати по телефону ". Не вірити їм, не піддаватися на пресинг і посилати нах! Якщо дуже задовбе, поміняти сімку, всім іншим сказати щоб переговорів з ними не вели, як тільки чують звідки, нехай кидають слухавкуЯ шось дуже переживаю
Скажіть а Дімон Кращенко не звонив нідокогоЧитати форум і навчатися!!!
Я також мала розмову з,, гср'',з директором школи,сусідами..
Нічого вижила,переборола себе і своє ставлення до ситуації