Коллектори достають всіх

• Автор теми Автор теми ТаНєчка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K

ТаНєчка

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
10
Бали
133
ТаНєчка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.

Шо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.
А что вы можете сделать. Скажите пусть не общаются с ними

Читати форум і навчатися!!!
Я також мала розмову з,, гср'',з директором школи,сусідами..
Нічого вижила,переборола себе і своє ставлення до ситуації

А что вы можете сделать. Скажите пусть не общаются с ними
А якщо приїдуть

якої компанії колектори?можете почитати тут на форумі як ті чи інші діють.

Я шось дуже переживаю
из-за чего Вы переживаете?
Не приедут
Смс фикция - всё враньё
письма на распал костра для шашлыков
звонки в игнор - все
вайбер и иные месенджеры - туда же

Вот Вам простая формула спокойных нервов

Моей знакомой директору в школу позвонили. И этот директор и зауч начали ее прессовать. Довели до слез и истерики.звонили постоянно в школу-наверное на прозвонить поставили. Юриста посоветовала написать заявление на директора и зауча в полицию. Она так и сделала. Потом на не Идея банк сделала надпись на 20проц. На суд они не приезжают. Но с зарплаты не отчисляют

4817258_original.webp

У
Для начала , успокойся, никто тебе ничего не сделает....пусть звонят...они тебе помогли,когда тебе было трудно? эти люди для тебя никто...береги себя и свое здоровье,читай форум,мне очень помог...я уже прошла через звонки родственникам и т.д.моя мама мне очень помогла,в плане поддержки, особенно ,после вчерашнего заявления в полицию...самое главное не бойся всем рассказать про свои кредиты...и тогда уже все пофиг....

У

Для начала , успокойся, никто тебе ничего не сделает....пусть звонят...они тебе помогли,когда тебе было трудно? эти люди для тебя никто...береги себя и свое здоровье,читай форум,мне очень помог...я уже прошла через звонки родственникам и т.д.моя мама мне очень помогла,в плане поддержки, особенно ,после вчерашнего заявления в полицию...самое главное не бойся всем рассказать про свои кредиты...и тогда уже все пофиг....
А ви платили шось, і ви писали заяву в поліцію, чи вони на вас написали

Я шось дуже переживаю
Всі хто тут вже старожили і не дуже, теж переживали, але в свій час зрозуміли, що все, що вони можуть, це звонити і брехати по телефону, і все. Маленькі пакості, якщо на це дивитися тверезо. Будинок не заберуть, майно також, за кордон випустять (ще не вистачало щоб через усіляких телефонних попрошайок нас за кордон не пускали), дітей не заберуть. Це все брехня. Якщо подадуть в суд, тим краще, суд завжди присуджує тіло+50%, а інколи тіло, я якщо пролонгацій було купа то взагалі нічого. Але в суд вони подають рідко, бо всі їх договора то "фількіна грамота ". Будуть довго звонити, і як каже ЯрославЧИК "ху*ню чесати по телефону ". Не вірити їм, не піддаватися на пресинг і посилати нах! Якщо дуже задовбе, поміняти сімку, всім іншим сказати щоб переговорів з ними не вели, як тільки чують звідки, нехай кидають слухавку

Читати форум і навчатися!!!
Я також мала розмову з,, гср'',з директором школи,сусідами..
Нічого вижила,переборола себе і своє ставлення до ситуації
Скажіть а Дімон Кращенко не звонив нідокого

Назад
Угорі