Коллекторов Ccloan ещё в апреле повязали

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
34494
Реакції
92880
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ccloan-micro-zaim.webp

Долго описывать, что указано в статье, проще ссылочку дать. Советую почитать ТУТ.
Если коротко, то их повязала СБУ. Естественно, ст. 189, ч.4
Брать или не брать онлайн займ на карту - Ваше право, но учитывайте, что с такими лучше не связываться.

А я в статье не нашел, где идет речь именно о коллекторах Ccloan...

Сьогодні отримала заказним лист : Шановний клієнте,

цим листом ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» повідомляє, що між ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС», код за ЄДРПОУ 41717584 (далі – «Фактор») 30 жовтня 2018 року був укладений Договір факторингу № 40071779-1 (надалі – Договір факторингу) згідно з яким відбулося відступлення права грошової вимоги за Вашим договором станом на 30 жовтня 2018 року.

Всі подальші платежі за Договором просимо Вас перераховувати на користь Фактора за наступними реквізитами:

Отримувач платежу: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС»

Код платника податків згідно ЄДРПОУ отримувача платежу: 41717584
Найменування банку: АТ «ОТП Банк»
Поточний рахунок: 26508455000535
МФО: 300528

Призначення платежу: Погашення заборгованості за договором №____ від «__»________ року, _____ІПН (позичальника) фізичної особи.

Заборгованість за Договором Ви можете також погасити:
через термінали самообслуговування IBox;
на сайті www.ipay.ua за допомогою Вашої банківської карти.
У разі виникнення питань, пов’язаних з порядком розрахунків, Ви можете звернутися до Фактора за наступними контактами:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС»
тел.: +38 (044) 338 16 51
e-mail.: [email protected]
FinForce
З повагою, ТОВ «СС ЛОУН».

В особистому кабінеті написано продано.

ТОВ "ФІНФОРС"
Повна назва: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФІНФОРС"

Код: 41717584

Адреса: 01042, м.Київ, Печерський район, НОВОПЕЧЕРСЬКИЙ ПРОВУЛОК, будинок 19/3, корпус 2, офіс 9

Директор: Остапчук Сергій Іванович

Стан: зареєстровано

Основний вид діяльності: 64.99 Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н. в. і. у.

Власники на 23.10.2018
ЮНІФОРМ БІЗНЕС ЛТД С.А." , внесок — 4 012 693 грн, 100%

КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) В УЧАСНИКА (ЗАСНОВНИКА) ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ- "ЮНІФОРМ БІЗНЕС ЛТД С.А." - ГРОМАДЯНИН ГРУЗІЇ НІКО ОКРОТСОВІДЗЕ, ВУЛИЦЯ ІЛО МОСЕШВІЛІ, КВ. 43А, 0179, М. ТБІЛІСІ, ГРУЗІЯ

Что то я не нашла эту статью. Вы копирнуть и скинуть можите. Мне интерестно почитать у нас там весит.

Сьогодні отримала заказним лист : Шановний клієнте,

цим листом ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» повідомляє, що між ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС», код за ЄДРПОУ 41717584 (далі – «Фактор») 30 жовтня 2018 року був укладений Договір факторингу № 40071779-1 (надалі – Договір факторингу) згідно з яким відбулося відступлення права грошової вимоги за Вашим договором станом на 30 жовтня 2018 року.

Всі подальші платежі за Договором просимо Вас перераховувати на користь Фактора за наступними реквізитами:

Отримувач платежу: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС»

Код платника податків згідно ЄДРПОУ отримувача платежу: 41717584
Найменування банку: АТ «ОТП Банк»
Поточний рахунок: 26508455000535
МФО: 300528

Призначення платежу: Погашення заборгованості за договором №____ від «__»________ року, _____ІПН (позичальника) фізичної особи.

Заборгованість за Договором Ви можете також погасити:
через термінали самообслуговування IBox;
на сайті www.ipay.ua за допомогою Вашої банківської карти.
У разі виникнення питань, пов’язаних з порядком розрахунків, Ви можете звернутися до Фактора за наступними контактами:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС»
тел.: +38 (044) 338 16 51
e-mail.: [email protected]
FinForce
З повагою, ТОВ «СС ЛОУН».

В особистому кабінеті написано продано.

ТОВ "ФІНФОРС"
Повна назва: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФІНФОРС"

Код: 41717584

Адреса: 01042, м.Київ, Печерський район, НОВОПЕЧЕРСЬКИЙ ПРОВУЛОК, будинок 19/3, корпус 2, офіс 9

Директор: Остапчук Сергій Іванович

Стан: зареєстровано

Основний вид діяльності: 64.99 Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н. в. і. у.

Власники на 23.10.2018
ЮНІФОРМ БІЗНЕС ЛТД С.А." , внесок — 4 012 693 грн, 100%

КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) В УЧАСНИКА (ЗАСНОВНИКА) ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ- "ЮНІФОРМ БІЗНЕС ЛТД С.А." - ГРОМАДЯНИН ГРУЗІЇ НІКО ОКРОТСОВІДЗЕ, ВУЛИЦЯ ІЛО МОСЕШВІЛІ, КВ. 43А, 0179, М. ТБІЛІСІ, ГРУЗІЯ
А где ваша копия договора факторинга с подписями и живой печатью? Все что они прислали это филькина грамота.

Запросила ,жду.

Пришел ответ: рекомендуем Вам по данному вопросу написать письменное обращение на юридический адрес компании, а именно: г. Киев, ул. Кловский спуск, 7А.

Пришел ответ: рекомендуем Вам по данному вопросу написать письменное обращение на юридический адрес компании, а именно: г. Киев, ул. Кловский спуск, 7А.
Это они на эл. почту прислали? если да, то это не считается)

Все верно. Электронные письма никакой силы не имеют.
Та не только электронное. даже просто в почтовый ящик, а НЕ ЗАКАЗНОЕ с уведомлением о том, что вы его ПОЛУЧИЛИ - не считается.
так шо...

ccloan-micro-zaim.webp

Долго описывать, что указано в статье, проще ссылочку дать. Советую почитать ТУТ.
Если коротко, то их повязала СБУ. Естественно, ст. 189, ч.4
Брать или не брать онлайн займ на карту - Ваше право, но учитывайте, что с такими лучше не связываться.
статьи нет. переходит на общий сайт

Та не только электронное. даже просто в почтовый ящик, а НЕ ЗАКАЗНОЕ с уведомлением о том, что вы его ПОЛУЧИЛИ - не считается.
так шо...

Мне сегодня пришла какая то туалетная бумага. Я и читать не стал.

Тема:
СТАТУС
Дата: 4 августа 2018, 11:33:59
Размер:
Нагадуємо Вам, що сьогодні (2018-08-04) закінчується термін вашого кредиту.
У разі якщо буде порушений встановлений термін платежу, Вам буде нарахована неустойка, що складається з штрафу в розмірі 3% від суми кредиту,
сплачується одноразово і пені в розмірі 3% за кожен день прострочення незалежно від терміну кредиту.
Нагадуємо наші реквізити:
Прохання зберегти чек до повного погашення позики.

Тел: +38 044 222 77 33

[email protected] www.ccloan.ua

я ще пролангацію робила

Да, проверил. Затерли по ходу. Кому-то надо было, чтобы статья исчезла. Попробую поискать, может еще где-то осталась.
Кловский спуск, 7А.
Так это адрес Сслоан.
Svetlana,
Финфорс редкие оtмoрoзки. Угрозами рассыпаются прям, но на деле ничего не происходит. Задрачивают соседей и всех, кого могут задрочить. Косят под блатных серьезных зеков-авторитетов.

Да, проверил. Затерли по ходу. Кому-то надо было, чтобы статья исчезла. Попробую поискать, может еще где-то осталась.

Так это адрес Сслоан.
Svetlana,
Финфорс редкие оtмoрoзки. Угрозами рассыпаются прям, но на деле ничего не происходит. Задрачивают соседей и всех, кого могут задрочить. Косят под блатных серьезных зеков-авторитетов.
значит пора их найти =)

Так это адрес Сслоан.
Svetlana,
Как мне с ними общаться? Что то стремнинько стало.

Как мне с ними общаться? Что то стремнинько стало.
А ни как не общаться. Самое главное в нашем деле это- СПОКОЙСТВИЕ!!! Мне звонили, угрожали, говорили что уже составлен трудовой договор со мной и я всю жизнь на них батрачить буду. РАБОТОДАТЕЛИ ХРЕНОВЫ. У меня складывается впечатление что у них в какое то время происходит психическое обосрение.

Я вообще стараюсь не брать трубку,потому как не знаю (12 займов)кто на проводе..

А ни как не общаться. Самое главное в нашем деле это- СПОКОЙСТВИЕ!!! Мне звонили, угрожали, говорили что уже составлен трудовой договор со мной и я всю жизнь на них батрачить буду. РАБОТОДАТЕЛИ ХРЕНОВЫ. У меня складывается впечатление что у них в какое то время происходит психическое обосрение.
Та ні це вони хочуть вас вивисти з себе зломати.Всі тут говорят о сьогодні три рази всього дзвонили, вже людині легче.А якщо 100 раз звонили і що ?подивіться в зеркало що змінилось ?а я скажу нічого.

Я вообще стараюсь не брать трубку,потому как не знаю (12 займов)кто на проводе..
вмене 15 вже два тижні неберу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу