Коллект центр пропонують мирну угоду

• Автор теми Автор теми фаина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 142

фаина

Читач
Дописи
8
Реакції
12
Бали
5060
фаина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ще у жовтні 2025 отримала позовну заяву від Коллект центру - з тіла 5000 грн нарахували 77 тис + 25 тис на адвоката (і це вони ще скинули, враховуючи принцип розумності, співмірності і пропорційності - бо хотіли 193 тис). Поки справа направлена за підсудністю в інший суд і з листопада не рухається. Я налаштована захищатися звичайно, тільки чекаю ось уже майже 4 місяці поки буде відкрито провадження.
Та ось вони мені прислали імейл де пропонують мирну угоду
1770890101908.webp

Чи є сенс їм писати і домовлятися? Я б не проти була домовитися за тіло та відсотки за користування, але щось мені підказує що вони хочуть набагато більше.
Можливо хтось уже домовлялвся з ними?

Ще у жовтні 2025 отримала позовну заяву від Коллект центру - з тіла 5000 грн нарахували 77 тис + 25 тис на адвоката (і це вони ще скинули, враховуючи принцип розумності, співмірності і пропорційності - бо хотіли 193 тис). Поки справа направлена за підсудністю в інший суд і з листопада не рухається. Я налаштована захищатися звичайно, тільки чекаю ось уже майже 4 місяці поки буде відкрито провадження.
Та ось вони мені прислали імейл де пропонують мирну угоду Переглянути вкладення 175918
Чи є сенс їм писати і домовлятися? Я б не проти була домовитися за тіло та відсотки за користування, але щось мені підказує що вони хочуть набагато більше.
Можливо хтось уже домовлялвся з ними?
як раз, сьогодні показував приклад, як це працює)))
але, тут вже домовлялись після того, як я почав працювати у судовій справі ⚖️ - Суд з ТОВ "Коллект Центр" на 145 000 грн. Зменшення заборгованості до 24 000, шляхом переговорів.

Назад
Угорі