Коллект центр надзвонює по закритому кредиту.

• Автор теми Автор теми Peace_Walker
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 418

Peace_Walker

✩ Premium ✩
Дописи
269
Реакції
204
Бали
2625
Доброго вечора. Ситуація наступна. Був кредит у сараї Кредит 1. Успішно закритий в березні 2023 року. На сьогодні вилізли ці прибацані,і заявляють,що кредит не закрито, відсотки нараховуються і треба оплатити. На мої докази,що кредит закрито ще в минулому році взагалі не реагують. Є сенс звертатися до НБУ зі скаргою? Із доказів: довідка про закриття заборгованості,скріни з УБКІ станом на 26.01.2024,що кредит закрито і запис розмови з прибацаним з коллект центр.

Доброго вечора. Ситуація наступна. Був кредит у сараї Кредит 1. Успішно закритий в березні 2023 року. На сьогодні вилізли ці прибацані,і заявляють,що кредит не закрито, відсотки нараховуються і треба оплатити. На мої докази,що кредит закрито ще в минулому році взагалі не реагують. Є сенс звертатися до НБУ зі скаргою? Із доказів: довідка про закриття заборгованості,скріни з УБКІ станом на 26.01.2024,що кредит закрито і запис розмови з прибацаним з коллект центр.
Поэтому я считаю, что платить коллекторским шарагам нельзя вообще.
Оплачивали коллекторской конторе?

Поэтому я считаю, что платить коллекторским шарагам нельзя вообще.
Оплачивали коллекторской конторе?
Ні,оплачував первинному кредитору (Кредит 1). І довідка про закриття від них же. Яким боком ці додіки щось від мене хочуть не розумію.

Ні,оплачував первинному кредитору (Кредит 1). І довідка про закриття від них же. Яким боком ці додіки щось від мене хочуть не розумію.
Скорее всего они продали его пакетом в эту шарагу. Там же одни бараны.
Если есть квитанция, отправьте ее этим клоунам и пусть заткнутся

Скорее всего они продали его пакетом в эту шарагу. Там же одни бараны.
Если есть квитанция, отправьте ее этим клоунам и пусть заткнутся
В тому то і проблема. Я їм на почту скинув все: квитанції про сплату, довідку про закриття,скріни з УБКІ. Але у них певно зір -10, або читати не вміють (хоча,чому я дивуюся,там інтелект рівний інфузорії).
Тому і питаю,чи є сенс звертатися до НБУ,щоб якось вплинули. Не те що мені якось їхні дзвінки заважають,але всеодно якось не правильно.

Яким боком ці додіки щось від мене хочуть не розумію.
шо там розуміти
лoxи купили уже закриті договори
тепер єдиний варік для цих лoxiв - виставляти вимогу продавцю за протухший товар

шо там розуміти
лoxи купили уже закриті договори
тепер єдиний варік для цих лoxiв - виставляти вимогу продавцю за протухший товар
Але прикольно читати про таке кидалово всередині сарайчиків)

Назад
Угорі