Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привiт.До цього часу платили чи що?Є тут люди про яких вже забули колектори чи колектори не забувають своїх боржників? Бо маю долги роботу втратив і шось не охота платити бо нема касии )
Про них забыли мы. Для начала Вам должно хватить. Но о принятии мер не забываем...Є тут люди про яких вже забули колектори чи колектори не забувають своїх боржників? Бо маю долги роботу втратив і шось не охота платити бо нема касии )
Та не забувають вони! Періодично нагадують про себе.Є тут люди про яких вже забули колектори чи колектори не забувають своїх боржників? Бо маю долги роботу втратив і шось не охота платити бо нема касии )
НеаПривiт.До цього часу платили чи що?
Ага ок понявПро них забыли мы. Для начала Вам должно хватить. Но о принятии мер не забываем...
Нагадують тільки Вам, чи по третім особам проходяться знову?Та не забувають вони! Періодично нагадують про себе.
Гарно сказано)Мы забЫли и забИли!
По контактних в основному!Нагадують тільки Вам, чи по третім особам проходяться знову?
Они когда напиваются звонят по вечерам и просят вернуть долг?Є тут люди про яких вже забули колектори чи колектори не забувають своїх боржників? Бо маю долги роботу втратив і шось не охота платити бо нема касии )
А шо хотят?Та не забувають вони! Періодично нагадують про себе.
Мабуть грошей!А шо хотят?
То що за питання дурнi?)))В мене протермiнування в основному 1,5-2 роки .Постiйно хтось намагаеться додзвонитись .Але мене це все менше хвилюе.Е й такi,хто реально давно про себе не нагадували.
Ты сатри какие хитрые!Мабуть грошей!
Ну а шо як їх нема, шо ж зробиш...)))
Скажи, і я так можу! Взять позвонить сказать ти должен! Каждий дypak може! )Ты сатри какие хитрые!
А в мене є,і також не дам, жадний я...Мабуть грошей!
Ну а шо як їх нема, шо ж зробиш...)))
Забывают конечно... Кому там помнить то... Это фирма... Флешки просто болтаются годами по рукам, но не стоит на это обращать внимания...Є тут люди про яких вже забули колектори чи колектори не забувають своїх боржників? Бо маю долги роботу втратив і шось не охота платити бо нема касии )
Есть 5 мфо не кто не звонит уже больше 40 дней ))) просрочка где то пол года и выше иногда пару звонков в месяц и всеЄ тут люди про яких вже забули колектори чи колектори не забувають своїх боржників? Бо маю долги роботу втратив і шось не охота платити бо нема касии )
СпасибіЗабывают конечно... Кому там помнить то... Это фирма... Флешки просто болтаются годами по рукам, но не стоит на это обращать внимания...