Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
колекторська вош скинула на вайбер всі кредити разом.
Не міняю, бо надіюся що не почнуть ще більше сусідів, знайомих напрягати.
Дзвонять і говорять, що я даю персональні дані їхні, даже диктують індефікаційний код, код паспорта.
Дзвонять і говорять, що я даю персональні дані їхні, даже диктують індефікаційний код, код паспорта.
Стандартная ошибочная Надежда новичка.От того берёте Вы трубку или нет, их звонки третьим лицам не зависят, я поднимала первое время , но они все равно продолжали звонить всем подряд. Так что оптимальный вариант -режим полного игнора « снежинки».
Стандартная ошибочная Надежда новичка.От того берёте Вы трубку или нет, их звонки третьим лицам не зависят, я поднимала первое время , но они все равно продолжали звонить всем подряд. Так что оптимальный вариант -режим полного игнора « снежинки».
varvar, послушайте опытную снежинку, истину глаголит))
согласен полностью, разговаривайте, не разговаривайте - будут звонить тем, кого найдут. Я даже параллель провел, я сначала просрочек не общался ни с кем толком - и у меня с 20 шараг только отца задрачивали, и ток кешберри бабушке и тете звонили вначале. Относительно спокойно пережил все это, если сравнивать с рассказами форумчан)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.