Колектора каже компанія Граніт

• Автор теми Автор теми Mafia874
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mafia874

Форумчанин
Дописи
241
Реакції
111
Бали
2625
Mafia874 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А мне вот что шлют,кто сталкивался с ними?уже всем разослали знакомым через вайбер......можеш дальше бегать у меня инфа на всю твою родню есть, с ними буду говорить за долг твой, если не веришь могу скинуть подробную инфу на твоих родствиников. КОЛЕКТОРНОЕ АГЕНСТВО "ГРАНИТ"

А мне вот что шлют,кто сталкивался с ними?уже всем разослали знакомым через вайбер......можеш дальше бегать у меня инфа на всю твою родню есть, с ними буду говорить за долг твой, если не веришь могу скинуть подробную инфу на твоих родствиников. КОЛЕКТОРНОЕ АГЕНСТВО "ГРАНИТ"
В мене був борг в швидка готівочка
, то вони передали граніту дзвонив якийсь мужик з акцентом говорив ужасні речі, ще ні з однієі кантори так не хамили як з віддти і притому що борг був 700-800 грн. В вайбері вислав мені дані на родичів. Дзвонив на контакт який я залишила в анкеті, тоже слів не підбирав, ***** бидлом.Я в той же день оплатила, тому не знаю щоб було далі.

В мене був борг в швидка готівочка
, то вони передали граніту дзвонив якийсь мужик з акцентом говорив ужасні речі, ще ні з однієі кантори так не хамили як з віддти і притому що борг був 700-800 грн. В вайбері вислав мені дані на родичів. Дзвонив на контакт який я залишила в анкеті, тоже слів не підбирав, ***** бидлом.Я в той же день оплатила, тому не знаю щоб було далі.
Они думают, что таким способом можно воздействовать на заемщика. Но не думают, что заемщик может включить мозг и подумать, ага, а за что платить, за такие разговоры? Так тогда уже они должны денег.

Хтось чув про цих калів сказав готове нам з чоловіком сюрприз що долг вдвойне віддавати будем , поріжуть нас і нашу сім'ю записи розмов є + скрін який прислав , коли сказала договір переуступки сначала немає а тоді завтра вишлем і сміється сказав що всі пожалкують ось + його номер

Громов Алексей Борисович

Вкладення

• Screenshot_20190201-114248.webp
    Screenshot_20190201-114248.webp
    45.8 Кб · Перегляди: 111
Грамотностью не отличается данная особь. Можете послать и забыть

Грамотностью не отличается данная особь. Можете послать и забыть
Ні я все розумію впринципі гроші вертати і не збираємося і так пролонгації поплатили, хвилююсь за сім'ю сам сказав буду звонить і угрожають ваші сім'ї

Ні я все розумію впринципі гроші вертати і не збираємося і так пролонгації поплатили, хвилююсь за сім'ю сам сказав буду звонить і угрожають ваші сім'ї
Пусть звонит. Пусть грозит - это их предел

Хтось чув про цих калів сказав готове нам з чоловіком сюрприз що долг вдвойне віддавати будем , поріжуть нас і нашу сім'ю записи розмов є + скрін який прислав , коли сказала договір переуступки сначала немає а тоді завтра вишлем і сміється сказав що всі пожалкують ось + його номер

Громов Алексей Борисович
Та что ж они там все Громовы!!!
Братья что ли все?

Та что ж они там все Громовы!!!
Братья что ли все?
Походу що да, страх узяв що від цього батьки страждають а якщо бабусі зателефонують з дідусем і так проблеми зі здоров'ям по лікарнях не знаю просто

Громов Алексей Борисович
Громов - это популярный МФОшний ******, который кроме угроз ***** не может. Забейте!

Надеюсь, этому уебку отрежут язык и насадят на бутылку

заявление в полицию, конечно не поможет наверно, но может быть написать и скинуть ему копию, а?

Громов - это популярный МФОшний ******, который кроме угроз ***** не может. Забейте!

Надеюсь, этому уебку отрежут язык и насадят на бутылку
Я вже думаю в поліцію йти або телефонувати на гарячу лінію кіберполіції угрози йдуть ось смс прислав тільки що

Вкладення

• Screenshot_20190201-120702.webp
    Screenshot_20190201-120702.webp
    56.9 Кб · Перегляди: 122
Хочу так зробиии
заявление в полицию, конечно не поможет наверно, но может быть написать и скинуть ему копию, а?

Какое тело у вас в этой швидкой готивочке и какая просрочка?
Місяць 1000 я пролонгації робила переплатила
Какое тело у вас в этой швидкой готивочке и какая просрочка?
Місяць .1000 пролонгації робили переплатили зараз і в мене і чоловіка по 3700 таких грошів немає

У мене у них 1500, просрочка десь також місяць. Знаю що на роботу дзвонили.

Вкладення

• Screenshot_20190201-122235.webp
    Screenshot_20190201-122235.webp
    74.3 Кб · Перегляди: 91
  • Подобається
Реакції: Jack
Ось така цікава смс їм байдуже на поліцію
Я бы поотбивала бы руки, когда пишут вместо Это -Ето.
Просто сразу понятно, что это двоешник, которого за уши дотянули до 9 класса и выперли со школы.
А теперь оно соченяет такие ьезграмотные смс. Со всей этой ситуации самое не приятрое, что звонят знакомым и т.д и начинают поносный бред.
А по сути этого упыря со всем не страшно, потому что оно двух букв связать не может.

Це т
Просто сразу понятно, что это двоешник, которого за уши дотянули до 9 класса и выперли со школы.
А теперь оно соченяет такие ьезграмотные смс. Со всей этой ситуации самое не приятрое, что звонят знакомым и т.д и начинают поносный бред.
А по сути этого упыря со всем не страшно, потому что оно двух букв связать не может.
Це точно трохи вспокоїлась мама сказала що нас не знає і все а ось мами кума в ней теж така ситуація змінила сімку і живе спокойно

От писюлек коллекторов - филологам инфаркт обеспечен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі