Колектор хоче закриття всіх мфо!!

• Автор теми Автор теми Romka1997
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Romka1997

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Romka1997 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях (мфо)!

Добрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях (мфо)!
Желательно блокировать неизвестных людей, которые не представляются. Тем более, просят деньги))

Вас ніхто не зобов"язує до спілкування з невідомими.
Нехай собі хочуть і далі.

Вони торбують сімю
Робота в них така.
Нехай ті, кого турбують або не спілкуються з ними зовсім, або пишуть заяву в НПУ.
По-інакшому не буде. Ігнор допомагає в усіх 100%. Звернення до поліції - по через десятий раз.

Добрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях
Дуже схоже на НовіКредити, якщо у вас там протермінування 40+ днів, було щось схоже, доходило до розсилок копіпасти для підписників в інсті

пускай хотят дальше. не нужно мешать недолугим
Вони торбують сімю
семья уже в торбах?

Дуже схоже на НовіКредити, якщо у вас там протермінування 40+ днів, було щось схоже, доходило до розсилок копіпасти для підписників в інсті
Так маю там кредит ,більше 40 днів,в вас таке було?
І що саме цікаво пишуть тількі в четвер і п'ятницю!

ну в мене приблизно в такий термін і було, якийсь "Олег" писав в телеграмі, казав щоб закрити кредит, але без уточнення де саме, відмовлявся представлятись, та й розмову вів як бидлан. Доходило діло що знаходили мене в різних соц мережах і починали відправляти всім підряд якусь інформацію. Але коли я з ними домовся на оплату до якоїсь години і не сплатив, він написав знову і тоді я і вичислив що за компанія. Дзвонив їм в компанію, казали якщо є докази що це ми, присилайте))) Але добре що була можливість закрити, так як сума була не така велика. Тому моя вам порада або попередити всіх і забити на них, або ж сплатити. З ними по нормальному не можливо здається

Якщо хочуть - нехай закривають))))

ну в мене приблизно в такий термін і було, якийсь "Олег" писав в телеграмі, казав щоб закрити кредит, але без уточнення де саме, відмовлявся представлятись, та й розмову вів як бидлан. Доходило діло що знаходили мене в різних соц мережах і починали відправляти всім підряд якусь інформацію. Але коли я з ними домовся на оплату до якоїсь години і не сплатив, він написав знову і тоді я і вичислив що за компанія. Дзвонив їм в компанію, казали якщо є докази що це ми, присилайте))) Але добре що була можливість закрити, так як сума була не така велика. Тому моя вам порада або попередити всіх і забити на них, або ж сплатити. З ними по нормальному не можливо здається
В вас нема фото повідомлення які вони надсилали для людей?

В вас нема фото повідомлення які вони надсилали для людей?
Нажаль немає, тому що не знаю скільки воно взагалі було. Писали в інстаграмі, але після дзвінка, а може і раніше, повідомлення були видалені, та і чат видалили в мене. Було щось типу "ТЕРМІНОВО!! РОЗШУКУЄТЬСЯ ....", це те що я бачив з скріншоту

Навіть, якщо є, що це дасть. Вони не представляються
Цікаво чи в схожому стилі написано)
Нажаль немає, тому що не знаю скільки воно взагалі було. Писали в інстаграмі, але після дзвінка, а може і раніше, повідомлення були видалені, та і чат видалили в мене. Було щось типу "ТЕРМІНОВО!! РОЗШУКУЄТЬСЯ ....", це те що я бачив з скріншоту
Дуже дякую,в мене стиль написання подібний)

Кожного разу при кожному дзвінку я кажу що готовий закрити зараз. Але... Якщо вони почнуть розмову з фрази "умоляю тебе щедрий пане"....
Чогось не хочуть.

А як ви вичислили?

Ненормативна лексика!
але без уточнення де саме, відмовлявся представлятись
таких зразу накуй, звичайний шахрай і хуліган
в мене теж є такий чорт, не представляється з якого сарая, розмовляє ніби ввічливо, але плете куйню всім, що я в розшуку і на мене відкрите провадження по статті 190 ККУ))

Останнє редагування:
Назад
Угорі