Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Желательно блокировать неизвестных людей, которые не представляются. Тем более, просят деньги))Добрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях (мфо)!
Вас ніхто не зобов"язує до спілкування з невідомими.Добрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях (мфо)!
Вони торбують сімюВас ніхто не зобов"язує до спілкування з невідомими.
Нехай собі хочуть і далі.
Робота в них така.Вони торбують сімю
А тем более ещё хотят закрытия всех МФО.Желательно блокировать неизвестных людей, которые не представляются. Тем более, просят деньги))
Терпеть не могу попрошаекпросят деньги))
Дуже схоже на НовіКредити, якщо у вас там протермінування 40+ днів, було щось схоже, доходило до розсилок копіпасти для підписників в інстіДобрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях
пускай хотят дальше. не нужно мешать недолугимДобрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях (мфо)!
семья уже в торбах?Вони торбують сімю
Так маю там кредит ,більше 40 днів,в вас таке було?Дуже схоже на НовіКредити, якщо у вас там протермінування 40+ днів, було щось схоже, доходило до розсилок копіпасти для підписників в інсті
І що саме цікаво пишуть тількі в четвер і п'ятницю!Так маю там кредит ,більше 40 днів,в вас таке було?
ну в мене приблизно в такий термін і було, якийсь "Олег" писав в телеграмі, казав щоб закрити кредит, але без уточнення де саме, відмовлявся представлятись, та й розмову вів як бидлан. Доходило діло що знаходили мене в різних соц мережах і починали відправляти всім підряд якусь інформацію. Але коли я з ними домовся на оплату до якоїсь години і не сплатив, він написав знову і тоді я і вичислив що за компанія. Дзвонив їм в компанію, казали якщо є докази що це ми, присилайте))) Але добре що була можливість закрити, так як сума була не така велика. Тому моя вам порада або попередити всіх і забити на них, або ж сплатити. З ними по нормальному не можливо здаєтьсяТак маю там кредит ,більше 40 днів,в вас таке було?
І що саме цікаво пишуть тількі в четвер і п'ятницю!
Якщо хочуть - нехай закривають))))Добрий день,можливо хтось стикався з таким ,невідомі люди пишуть на вайбер та телеграм ,ніяк не представляються хочуть закриття відразу в усіх компаніях (мфо)!
І що саме цікаво пишуть тількі в четвер і п'ятницю!Так маю там кредит ,більше 40 днів,в вас таке було?
В вас нема фото повідомлення які вони надсилали для людей?ну в мене приблизно в такий термін і було, якийсь "Олег" писав в телеграмі, казав щоб закрити кредит, але без уточнення де саме, відмовлявся представлятись, та й розмову вів як бидлан. Доходило діло що знаходили мене в різних соц мережах і починали відправляти всім підряд якусь інформацію. Але коли я з ними домовся на оплату до якоїсь години і не сплатив, він написав знову і тоді я і вичислив що за компанія. Дзвонив їм в компанію, казали якщо є докази що це ми, присилайте))) Але добре що була можливість закрити, так як сума була не така велика. Тому моя вам порада або попередити всіх і забити на них, або ж сплатити. З ними по нормальному не можливо здається
Нажаль немає, тому що не знаю скільки воно взагалі було. Писали в інстаграмі, але після дзвінка, а може і раніше, повідомлення були видалені, та і чат видалили в мене. Було щось типу "ТЕРМІНОВО!! РОЗШУКУЄТЬСЯ ....", це те що я бачив з скріншотуІ що саме цікаво пишуть тількі в четвер і п'ятницю!
В вас нема фото повідомлення які вони надсилали для людей?
Навіть, якщо є, що це дасть. Вони не представляютьсяІ що саме цікаво пишуть тількі в четвер і п'ятницю!
В вас нема фото повідомлення які вони надсилали для людей?
Цікаво чи в схожому стилі написано)Навіть, якщо є, що це дасть. Вони не представляються
Дуже дякую,в мене стиль написання подібний)Нажаль немає, тому що не знаю скільки воно взагалі було. Писали в інстаграмі, але після дзвінка, а може і раніше, повідомлення були видалені, та і чат видалили в мене. Було щось типу "ТЕРМІНОВО!! РОЗШУКУЄТЬСЯ ....", це те що я бачив з скріншоту
универсальный ответ - у меня нет мфоПишут всех МФО, чтобы никто не догадался с какой шараги коллектор.
А як ви вичислили?ну в мене приблизно в такий термін і було, якийсь "Олег" писав в телеграмі, казав щоб закрити кредит, але без уточнення де саме, відмовлявся представлятись, та й розмову вів як бидлан. Доходило діло що знаходили мене в різних соц мережах і починали відправляти всім підряд якусь інформацію. Але коли я з ними домовся на оплату до якоїсь години і не сплатив, він написав знову і тоді я і вичислив що за компанія. Дзвонив їм в компанію, казали якщо є докази що це ми, присилайте))) Але добре що була можливість закрити, так як сума була не така велика. Тому моя вам порада або попередити всіх і забити на них, або ж сплатити. З ними по нормальному не можливо здається
таких зразу накуй, звичайний шахрай і хуліганале без уточнення де саме, відмовлявся представлятись