KLT подають до суду, якщо не заплачу сьогодні

• Автор теми Автор теми last surviver
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

last surviver

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
276
last surviver не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неінформативний заголовок
Добрий день всім, прошу вашої домоги зрозуміти як реагувати. Просрочка десь 4 місяці. Запропонували закрити за тіло (7к), не було можливості. Сьогодні написали це (прикріпив файли). Хочуть також стягнути 12к за суд. Якщо до завтра не заплачу (в мене немає), то кажуть що подадуть. Як довго триватиме суд і в який момент потрібно буде шукати адвоката? Вже зараз потрібно його шукати? Чи чекати офіційного подання через судову владу? Офійно не працюю і майна ніякого не маю. Дякуб

Вкладення

• IMG_3070.webp
    IMG_3070.webp
    164.6 Кб · Перегляди: 188
  • IMG_3071.webp
    IMG_3071.webp
    112.2 Кб · Перегляди: 182
  • IMG_3072.webp
    IMG_3072.webp
    72.2 Кб · Перегляди: 183
KLT не подавали в моєму випадку, погоози були але нічого не відбулося. Наступного дня обдзвонили всих кого знайшли.

Добрий день всім, прошу вашої домоги зрозуміти як реагувати. Просрочка десь 4 місяці. Запропонували закрити за тіло (7к), не було можливості. Сьогодні написали це (прикріпив файли). Хочуть також стягнути 12к за суд. Якщо до завтра не заплачу (в мене немає), то кажуть що подадуть. Як довго триватиме суд і в який момент потрібно буде шукати адвоката? Вже зараз потрібно його шукати? Чи чекати офіційного подання через судову владу? Офійно не працюю і майна ніякого не маю. Дякуб
Ну по-перше, це стандартна лякалка. По-друге, пробийте по реєстру судових рішень щоб розуміти чи вони на пряму подають або ж факторинг ( ЄАПБ, Кредит Капітал тд.). І заспокойтеся

А скільки просрочка?

А скільки просрочка?
десь 4 місяці, скинули навіть позовну заяву де все розписали
Ну по-перше, це стандартна лякалка. По-друге, пробийте по реєстру судових рішень щоб розуміти чи вони на пряму подають або ж факторинг ( ЄАПБ, Кредит Капітал тд.). І заспокойтеся
лякалки були довгими, але тут вже аж готова позовна заява, і зранку повідомили про це ще батька. А як пробити те, що ви кажете? Дякую

лякалки були довгими, але тут вже аж готова позовна заява, і зранку повідомили про це ще батька. А як пробити те, що ви кажете? Дякую
Мені здається що лякають. Я новенька в цій справі але 4 місяці якось мало часу. В мене теж у них 7 тис просрочка 10 днів. Навіть смс не шлють. Дзвінки в мене заблоковані.

Ви знаєте як виглядає позовна заява?)) Перевірте по ТОВ в реєстрі судових рішень. І запам'ятайте, якщо на вас хочуть подати в суд, то про це не говорять а мовчки роблять. У вас маленький ще срок. Перевіряйте себе на судовій

Ви знаєте як виглядає позовна заява?)) Перевірте по ТОВ в реєстрі судових рішень. І запам'ятайте, якщо на вас хочуть подати в суд, то про це не говорять а мовчки роблять. У вас маленький ще срок. Перевіряйте себе на судовій
Ще раз пробачте, але як правильно перевірити себе на судовій владі? Вбити своє прізвище імʼя в Стані розгляду справ і якщо нічого не видає, то поки що хвилюватися немає про що?

Ще раз пробачте, але як правильно перевірити себе на судовій владі? Вбити своє прізвище імʼя в Стані розгляду справ і якщо нічого не видає, то поки що хвилюватися немає про що?
Вірно

Вітаю. Запам'ятайте для себе. Якщо нема чим платити, то суд це не покарання, а перший крок до вашої свободи. Бо якщо навіть програєте, то сума буде фіксована, яку ви зможете сплачувати частинами скілько завгодно. А якщо у вас буде адвокат і пощастить, то і сума може бути меньше їх хотілок.
Проблема тільки в тому, що адвокат буде коштувати приблизно як тіло.
То ж я б на вашому місті на них не реагував, а збирав гроші. Якщо знов запропонують тіло (з гарантійним листом), або на адвоката.

Що до суду. Як тільки побачите себе в реєстрі, вам треба буде отримати позовну заяву с додатками (у мене це було не просто) і з нею звернутись до адвокату форуму. Він вже підкаже, які шанси та скільки коштує.

Останнє редагування:
Назад
Угорі