клай подав до суду

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 216

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора підскажіть будб-ласка сьогодні мені на електронну почту прийшло повідомлення з електронного суду що компанія клай подала позов. На судовій владі ще нічого немає, чи можна домовитися з компанією щоб закритии суму і не було суду

допоможіть підскажіть як поступити , бо я не хочу цих судів, вже маю досвід і вп.

допоможіть підскажіть як поступити , бо я не хочу цих судів, вже маю досвід і вп.
Добрий вечір. А обгрунтуйте для розуміння, а чим краще не закрити питання раз і на завжди через суд, а узгоджувати якось щось з кредитором, що ще невідомо чи нормальним документом буде оформлено?

зо Ви маєте на увазі закрити раз і назавжди, в мене був суд з ЄАПБ де я програла і апеляцію також і ні копійки не скинули а скільки нервів. просто не хочу знову на ступати як кажуть на ці граблі.

зо Ви маєте на увазі закрити раз і назавжди, в мене був суд з ЄАПБ де я програла і апеляцію також і ні копійки не скинули а скільки нервів. просто не хочу знову на ступати як кажуть на ці граблі.
Я не можу аналізувати причини Вашого програшу. Як правило, при першому ж ознайомленні з документами зрозумілі підстави заперечень і плюс-мінус шанси. Якщо шанси хороші - боремось, ніякі - інші варіанти. Через суд - це закрити повністю. А через домовленості (був випадок) коли сплачує людина без оформлення таких домовленостей, а через рік стягується сума ого-го і той платіж враховується як визнання боргу, як часткова оплата

я просто не дуже розумію категоричне "щоб без суду", тому і запитала вище пояснення

Дякую. Але Ви самі знаєте що багато чого залежить і від суді, от захотів він наприклад прийняти рішення на користь певної кантори фінансової і все. Я також надіялася коли в мене був суд а потім апеляція що перемога буде на моїй стороні або щось запишуть але на жаль ні. Програли першу інстанцію і апеляцію

Дякую. Але Ви самі знаєте що багато чого залежить і від суді, от захотів він наприклад прийняти рішення на користь певної кантори фінансової і все. Я також надіялася коли в мене був суд а потім апеляція що перемога буде на моїй стороні або щось запишуть але на жаль ні. Програли першу інстанцію і апеляцію
можливо опирались лише на формальні підстави типу ЗУ Про бух облік і фін звітність і недоліки з цим пов*язані, я ж не знаю. Бувають і програші, звісно. Але тут не про це, а про те, що саме по собі судове вирішення не є проблемою або чимось, чому треба запобігти через сам факт "через суд"

Назад
Угорі