КК поставити на один з її номерів переадресацію!

• Автор теми Автор теми Тетяна т т
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K

Тетяна т т

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
17
Бали
3
Тетяна т т не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Так сьогодні дістала кредит каса...я брала 10( проплатила вже 18) і сьогодні перший день прострочку...то вони вже разів 40 до обіду набрали, лише бачу їх і вашої готівочки блоки в труколорі.
Старожили, підкажіть- бредова ідея втулити один з їх номерів на переадресацію?

Доброго дня. Так сьогодні дістала кредит каса...я брала 10( проплатила вже 18) і сьогодні перший день прострочку...то вони вже разів 40 до обіду набрали, лише бачу їх і вашої готівочки блоки в труколорі.
Канеш бредова.лучше на Roman_Kondratenko поставьте переадресацию, он у нас по кассе куратор ?
Чем хороша касса на начальних этапах просрочки, будильник можно не ставить)

Робіть шо хочете, аби вам було добре)))))
Але таких ідейних, як ви сотні, а може й тисячі)
Тут ніц не вдієш, мус це все пережувати і перетерпіти.

Ничего не даст вам эта идея.
Лучше подготовьте почву, предупредите близких, удалите соцсети и тп...
Это нужно пережить.

Дя
Канеш бредова.лучше на Roman_Kondratenko поставьте переадресацию, он у нас по кассе куратор ?
Чем хороша касса на начальних этапах просрочки, будильник можно не ставить)
Дякую...не буду значить. Бо вже с*ука і руки і ноги трусяться такий день активний

Робіть шо хочете, аби вам було добре)))))
Але таких ідейних, як ви сотні, а може й тисячі)
Тут ніц не вдієш, мус це все пережувати і перетерпіти.
Дякую за відповідь
Ничего не даст вам эта идея.
Лучше подготовьте почву, предупредите близких, удалите соцсети и тп...
Это нужно пережить.
Вже сказала рідним та в загальних рисах на роботі ( працюю в держустанові) . ФБ видалила,інсту закрила,в Вк не заходжу....але так дістають маму...просто серце розривається в мене, що влізла в таке..

Дя

Дякую...не буду значить. Бо вже с*ука і руки і ноги трусяться такий день активний
Насчёт переадресации на Рому я серьезно.
А вообще касса упоротая по звонкам и письмам, но чем меньше с ними общаетесь, тем меньше будут звонить, а через месяц два вообще сольются.

Дя

Да не труситесь вы) Что будете делать тогда когда родственников начнут доставать? Спокойствие, только спокойствие)

Да не труситесь вы) Что будете делать тогда когда родственников начнут доставать? Спокойствие, только спокойствие)
Вже почали...я довго всіх " кормила", мабуть зрозуміла що лохушка буде платити і далі, тому такі стервозні вони.

Вже почали...я довго всіх " кормила", мабуть зрозуміла що лохушка буде платити і далі, тому такі стервозні вони.
Они не самые стервозные...)
Ну хоть им спасибо) С бывшей женой пообщался :lol:

Я пробувала,не допомогло))) Вони мені вже 3 місяці дзвонять, вчора видалила з набраних 185 дзвінків)І це не враховуючи заблокованих)Смішні вони, думають це допоможе.
Насчёт переадресации на Рому я серьезно.
А вообще касса упоротая по звонкам и письмам, но чем меньше с ними общаетесь, тем меньше будут звонить, а через месяц два вообще сольются.
У меня с каждым месяцем звонков больше и больше, правда родителей не трогают)

Я пробувала,не допомогло))) Вони мені вже 3 місяці дзвонять, вчора видалила з набраних 185 дзвінків)І це не враховуючи заблокованих)Смішні вони, думають це допоможе.
Не дам більше і одної копійки їм

Тетяна т т, спокойствие и только спокойствие, маме тоже программа для блокировки не помешает, и маме нужно не общаться с ними, иначе будут наяривать все больше и больше, все будет хорошо?

У меня с каждым месяцем звонков больше и больше, правда родителей не трогают)
У каждого индивидуально, вот, например, упоротые е-гроши в своё время никого у меня не кошмарили и договорились на условиях, которые меня устроили, а "лояльный" майкредит звонил и на рабочий(мой второй номер) и контакта заепывал и мы так и не договорились.

Тетяна т т, спокойствие и только спокойствие, маме тоже программа для блокировки не помешает, и маме нужно не общаться с ними, иначе будут наяривать все больше и больше, все будет хорошо?
Вона в мене занадто чесна жінка, не виходить пояснити що я платила вже десятки тисячів а хочуть знову і знову. Поставлю їй блок на вихідні як побачу

У каждого индивидуально,
Точняк. У меня с точностью наоборот - вобще не прочувствовал майкредит ... даже не догадываюсь у кого сейчас тот "висяк". Как-то мимо они прошли на фоне других истеричек ))

Назад
Угорі