Хвороби щитовидки

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 501

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт...можливо тут знайду підтримку. У свої 28 якось вирішила я перевірити на узд органи травлення і заодно й щитовидку. Живіт мене турбував, а щитовидка ні...і ось на узд знайшли величезний вузол , майже на цілу ліву половину щитовидки. Хоча гормони в нормі і нічого не болить...я бігом кинулася шукати нові методи лікування. На лазерну терапію мене не взяли, бо фолікулярну неоплазію вони не лікують цим методом...як жити з цим діагнозом і не думати про нього кожен день?

Привіт...можливо тут знайду підтримку. У свої 28 якось вирішила я перевірити на узд органи травлення і заодно й щитовидку. Живіт мене турбував, а щитовидка ні...і ось на узд знайшли величезний вузол , майже на цілу ліву половину щитовидки. Хоча гормони в нормі і нічого не болить...я бігом кинулася шукати нові методи лікування. На лазерну терапію мене не взяли, бо фолікулярну неоплазію вони не лікують цим методом...як жити з цим діагнозом і не думати про нього кожен день?
Привіт. Це дуже поширена проблема. Біопсію робили? А що каже лікар? Бо у подрузі було таке. Виявилась онкологія. Видалили. Стадія була все ще початкова, але краще було б видалити зазадалегіть.

Привіт. Це дуже поширена проблема. Біопсію робили? А що каже лікар? Бо у подрузі було таке. Виявилась онкологія. Видалили. Стадія була все ще початкова, але краще було б видалити зазадалегіть.
Робила...4 клас показало. Фолікулярна неоплазія, але в цьому випадку доброякість чи злоякісність видно після видалення органу

Робила...4 клас показало
Bethesda 4 це 10-15% верогідність онкології. Ну ви це і самі знаєте

як жити з цим діагнозом
Вона росте, тому її видаляють. Операція не складна. Нажаль це дуже расповюджена хвороба. Чи то через стрес чи радіацію. Я зустрічав 3їх людей з цією хворобою.
П'ють гормон та спостерігаються у ендокринолога все жіття. В іншому жівуть і працюють як і раніше.

Добрый вечер. Не знаю, актуально для вас или нет, но у моей мамы тоже, что и у вас. НО, она попала сразу к нормальному врачу, живёт на таблетках, конечно, раз в полгода лечение проходит . Но сам факт, что удалять не нужно. Не критично.
У меня сотрудница прошла все этапы удаления и сопутствующие процедуры. Ничего, жива, беременна 3 ребенком и всё хорошо. Главное, толковый врач.

Назад
Угорі